Ніж кухонний Kanetsugu Kireaji-Kakumei 21 Bread Knife 210mm (1013)
- Огляд
Опис кухонного ножа Kanetsugu Kireaji-Kakumei 21 Bread Knife 210mm (1013):
Серія японських кухонних ножів Kanetsugu 21 поєднує в собі простоту дизайну і, в той же час, високу ефективність, розрахованих на довгу службу ріжучих інструментів. Вони мають тонко зведені ріжучі кромки з одностороннім заточуванням: повністю гладкою з тильного боку і мелкосеррейторной – на робочій поверхні. Використана для клинків нержавіюча сталь 420J2 є низьковуглецевим, досить м'яким сплавом, який має гарну стійкість до корозії і легкістю в обслуговуванні. Рукояті ножів Kanetsugu 21 зроблені з легкого і практичного поліпропілену чорного кольору, зі згладженими, приємними долоні, кутами і нековзною поверхнею. Дана серія є базовою і підійде для роботи початківцям кухарям, дбайливим домогосподарками і просто любителям приготувати що-небудь смачненьке.
Зручна форма і розмір ножа kanetsugu Utility робить його незамінним на професійних і побутових кухнях, а також чудовим доповненням великим кухарським інструментам.
- Характеристики
Бренд Kanetsugu Тип товару Кухонні ножі Тип Кухонні ножі Тип ножа нескладаний Тип кухонного ножа для чищення овочів Вид ножа кухонний Тип заточування Симетрична 50/50 Сталь клинка нержавіючий Марка стали 420J2 Матеріал рукоятки Ламінована деревина, покрита термостійким полімером Колір клинка Хром Колір рукоятки Форма клинка santoku Загальна довжина 325 мм Довжина клинка 205 мм Товщина клинка 22 мм Твердість клинка 57 HRC Вага 75 г Гарантія 3 місяці - Ніж кухонний Kanetsugu Kireaji-Kakumei 21 Bread Knife 210mm (1013) відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!