Серія японських кухонних ножів Kanetsugu 21 поєднує в собі простоту дизайну і, в той же час, високу ефективність, розрахованих на довгу службу ріжучих інструментів. Вони мають тонко зведені ріжучі кромки з одностороннім заточуванням: повністю гладкою з тильного боку і мелкосеррейторной – на робочій поверхні. Використана для клинків нержавіюча сталь 420J2 є низьковуглецевим, досить м'яким сплавом, який має гарну стійкість до корозії і легкістю в обслуговуванні. Рукояті ножів Kanetsugu 21 зроблені з легкого і практичного поліпропілену чорного кольору, зі згладженими, приємними долоні, кутами і нековзною поверхнею. Дана серія є базовою і підійде для роботи початківцям кухарям, дбайливим домогосподарками і просто любителям приготувати що-небудь смачненьке.
Зручна форма і розмір ножа kanetsugu Utility робить його незамінним на професійних і побутових кухнях, а також чудовим доповненням великим кухарським інструментам.
Бренд | Kanetsugu |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Симетрична 50/50 |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | 420J2 |
Матеріал рукоятки | Ламінована деревина, покрита термостійким полімером |
Колір клинка | Хром |
Колір рукоятки | чорний |
Форма клинка | santoku |
Загальна довжина | 325 мм |
Довжина клинка | 205 мм |
Товщина клинка | 22 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 75 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.