Ніж кухонний Kanetsugu Kireaji-Kakumei 21 Utility Knife 130mm (1016)
- Огляд
Опис кухонного ножа Kanetsugu Kireaji-Kakumei 21 Utility Knife 130mm (1016):
Серія японських кухонних ножів Kanetsugu 21 поєднує в собі простоту дизайну і, в той же час, високу ефективність, розрахованих на довгу службу ріжучих інструментів. Вони мають тонко зведені ріжучі кромки з одностороннім заточуванням: повністю гладкою з тильного боку і мелкосеррейторной – на робочій поверхні. Використана для клинків нержавіюча сталь 420J2 є низьковуглецевим, досить м'яким сплавом, який має гарну стійкість до корозії і легкістю в обслуговуванні. Рукояті ножів Kanetsugu 21 зроблені з легкого і практичного поліпропілену чорного кольору, зі згладженими, приємними долоні, кутами і нековзною поверхнею. Дана серія є базовою і підійде для роботи початківцям кухарям, дбайливим домогосподарками і просто любителям приготувати що-небудь смачненьке.
Зручна форма і розмір ножа kanetsugu Utility робить його незамінним на професійних і побутових кухнях, а також чудовим доповненням великим кухарським інструментам.
- Характеристики
Бренд Kanetsugu Тип товару Кухонні ножі Тип Кухонні ножі Тип ножа нескладаний Тип кухонного ножа для чищення овочів Вид ножа кухонний Тип заточування Симетрична 50/50 Сталь клинка нержавіючий Марка стали 420J2 Матеріал рукоятки Ламінована деревина, покрита термостійким полімером Колір клинка Хром Колір рукоятки Форма клинка drop-point Загальна довжина 238 мм Довжина клинка 130 мм Товщина клинка 26 мм Твердість клинка 57 HRC Вага 54 г Гарантія 3 місяці - Ніж кухонний Kanetsugu Kireaji-Kakumei 21 Utility Knife 130mm (1016) відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!