Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Chef's Knife 200mm (6005)

  • Огляд

    Опис кухонного ножа Kanetsugu Pro-J Chef's Knife 200mm (6005):


    Шеф ніж-найголовніший інструмент справжнього кухаря, навіть якщо він працює на своїй власній кухні. А для ресторанного маестро це і зовсім справжня цінність. З його допомогою створюються шедеври кулінарії. Кожен поважаючий себе кухар неодмінно купить шеф ніж, підібравши для себе відповідну модель.Ніж шеф кухаря використовується для більшості робіт на кухні: нарізки овочів, коренеплодів, напівфабрикатів, оброблення м'яса, риби і птиці. Це універсальний помічник у створенні страв, які стають візитною карткою професіоналів.

    Японський шеф ніж Kanetsugu Pro J володіє особливим лезом, яке виготовляється за спеціальною тришарової технології. Центральна частина виконана з високовуглецевої кобальтової сталі марки ZA-18. Він спеціально розроблений компанією Aichi Steel Company на противагу знаменитої сталі VG-10 від компанії Такефу, яка також використовується при виготовленні ножів. Однак ZA-18 виявилася на порядок вище якістю за рахунок посилення міцності. Для цього компанія Aichi Steel Company використовувала обкладки з в'язкої сталі AUS-2. На лезо нанесений особливий профіль, який запобігає прилипання продуктів при нарізці.

    Бочковидна накладна рукоять з шаруватої деревини Pakka Wood, вставка з червоного волокна і відполірований до блиску сталевий больстер забезпечують зручний хват, вивірений баланс клинка і стильний зовнішній вигляд. Майстерно оброблений обух з візерунком Tsuchime (під "битий камінь") не тільки додає ножам Kanetsugu Pro-J унікальності, але і допомагає запобігти прилипання їжі до леза.

    Якщо ви хочете купити кухонні ножі хорошої якості, Kanetsugu-відмінний вибір для вашого комфорту. Адже ще одна відмінна риса лінійки-рукоять. Вона виконана з корозійностійкої сталі, яку обрамляють захисні накладки з не гниючого пластику.

    Всі моделі мають досить важку вагу, а значить, власник повинен бути наділений кухарськими навичками, щоб вміти поводитися з таким інструментом.

  • Характеристики
    БрендKanetsugu
    Тип товаруКухонні ножі
    ТипКухонні ножі
    Тип ножанескладаний
    Вид ножакухонний
    Тип заточуванняСиметрична 50/50
    Сталь клинканержавіючий
    Марка сталиZA-18 в обкладинках з 420 J2
    Матеріал рукояткиECO деревина з просоченням під тиском
    Колір клинкаХром
    Колір рукояткичорний
    Форма клинкаconvex grind
    Загальна довжина325 мм
    Довжина клинка200 мм
    Товщина клинка46 мм
    Твердість клинка60 HRC
    Вага208 г
    Гарантія3 місяці
  • Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Chef's Knife 200mm (6005) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Chef's Knife 200mm (6005)
    Kanetsugu PRO-J Chef's knife 6005-традиційний західний ніж шефа найвищої японської якості. Клинок, з широкою основою і загостреним кінчиком, довжиною 20 см, володіє прекрасною маневреністю і блискавично виконує будь-які завдання свого власника.

    Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.

    Артикул:6005
    Цей товар є недоступним для покупки
    3 670 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?