Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)

  • Огляд

    Опис кухонного ножа Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009):



    Коли м'ясо або птиця готові, їх потрібно нарізати на порційні шматочки. Спеціальний ніж для тонкої нарізки філе допоможе зробити це не тільки якісно, але і красиво. Відрізаючи ще гарячі скибочки запеченого м'яса, жаркого або риби, ви ще більше підігрієте апетит ваших гостей.
    Красива подача-невід'ємний атрибут смачної трапези. З ножем для тонкої нарізки це буде просто і бездоганно. Він допомагає відчути себе професіоналом кулінарного мистецтва, навіть якщо ви готуєте вдома.

    Японський шеф ніж Kanetsugu Pro J володіє особливим лезом, яке виготовляється за спеціальною тришарової технології. Центральна частина виконана з високовуглецевої кобальтової сталі марки ZA-18. Він спеціально розроблений компанією Aichi Steel Company на противагу знаменитої сталі VG-10 від компанії Такефу, яка також використовується при виготовленні ножів. Однак ZA-18 виявилася на порядок вище якістю за рахунок посилення міцності. Для цього компанія Aichi Steel Company використовувала обкладки з в'язкої сталі AUS-2. На лезо нанесений особливий профіль, який запобігає прилипання продуктів при нарізці.

    Бочковидна накладна рукоять з шаруватої деревини Pakka Wood, вставка з червоного волокна і відполірований до блиску сталевий больстер забезпечують зручний хват, вивірений баланс клинка і стильний зовнішній вигляд. Майстерно оброблений обух з візерунком Tsuchime (під "битий камінь") не тільки додає ножам Kanetsugu Pro-J унікальності, але і допомагає запобігти прилипання їжі до леза.

    Якщо ви хочете купити кухонні ножі хорошої якості, Kanetsugu-відмінний вибір для вашого комфорту. Адже ще одна відмінна риса лінійки-рукоять. Вона виконана з корозійностійкої сталі, яку обрамляють захисні накладки з не гниючого пластику.
    Всі моделі мають досить важку вагу, а значить, власник повинен бути наділений кухарськими навичками, щоб вміти поводитися з таким інструментом.

  • Характеристики
    БрендKanetsugu
    Тип товаруКухонні ножі
    ТипКухонні ножі
    Тип ножанескладаний
    Тип кухонного ножаобробний
    Вид ножакухонний
    Тип заточуванняСиметрична 50/50
    Сталь клинканержавіючий
    Марка сталиZA-18 в обкладинках з 420 J2
    Матеріал рукояткиECO деревина з просоченням під тиском
    Колір клинкаХром
    Колір рукояткичорний
    Форма клинкаconvex grind
    Загальна довжина340 мм
    Довжина клинка210 мм
    Товщина клинка35 мм
    Твердість клинка60 HRC
    Вага193 г
    Гарантія3 місяці
  • Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
    Kanetsugu PRO-J Slicing knife 6009 - це красивий і практичний кухонний ніж, призначений для швидкої і ефективної нарізки м'яса і безкісткової риби, філе птиці або добірної вирізки. Вузький довгастий клинок, довжиною 21 см, володіє прекрасною маневреністю і блискавично виконує будь-які завдання свого власника.

    Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території...

    Артикул:6009
    Цей товар є недоступним для покупки
    3 648 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?