Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009) Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009) Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009) Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009) Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009) Ніж кухонний Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009)
Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:6009
Нове надходження
3 648 грн.
Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
 Немає в наявності 
У кошику

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Url
Доставка
Нова пошта
Нова пошта (кур'єр)
Укр пошта
Кур'єр (Київ)
Оплата
Готівковий та безготівковий розрахунок

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару протягом 14 днів
(Власний сервісний центр)

Опис кухонного ножа Kanetsugu Pro-J Slicing Knife 210mm (6009):



Коли м'ясо або птиця готові, їх потрібно нарізати на порційні шматочки. Спеціальний ніж для тонкої нарізки філе допоможе зробити це не тільки якісно, але і красиво. Відрізаючи ще гарячі скибочки запеченого м'яса, жаркого або риби, ви ще більше підігрієте апетит ваших гостей.
Красива подача-невід'ємний атрибут смачної трапези. З ножем для тонкої нарізки це буде просто і бездоганно. Він допомагає відчути себе професіоналом кулінарного мистецтва, навіть якщо ви готуєте вдома.

Японський шеф ніж Kanetsugu Pro J володіє особливим лезом, яке виготовляється за спеціальною тришарової технології. Центральна частина виконана з високовуглецевої кобальтової сталі марки ZA-18. Він спеціально розроблений компанією Aichi Steel Company на противагу знаменитої сталі VG-10 від компанії Такефу, яка також використовується при виготовленні ножів. Однак ZA-18 виявилася на порядок вище якістю за рахунок посилення міцності. Для цього компанія Aichi Steel Company використовувала обкладки з в'язкої сталі AUS-2. На лезо нанесений особливий профіль, який запобігає прилипання продуктів при нарізці.

Бочковидна накладна рукоять з шаруватої деревини Pakka Wood, вставка з червоного волокна і відполірований до блиску сталевий больстер забезпечують зручний хват, вивірений баланс клинка і стильний зовнішній вигляд. Майстерно оброблений обух з візерунком Tsuchime (під "битий камінь") не тільки додає ножам Kanetsugu Pro-J унікальності, але і допомагає запобігти прилипання їжі до леза.

Якщо ви хочете купити кухонні ножі хорошої якості, Kanetsugu-відмінний вибір для вашого комфорту. Адже ще одна відмінна риса лінійки-рукоять. Вона виконана з корозійностійкої сталі, яку обрамляють захисні накладки з не гниючого пластику.
Всі моделі мають досить важку вагу, а значить, власник повинен бути наділений кухарськими навичками, щоб вміти поводитися з таким інструментом.

Бренд
Kanetsugu
Тип товару
Кухонні ножі
Тип
Кухонні ножі
Тип ножа
нескладаний
Тип кухонного ножа
обробний
Вид ножа
кухонний
Тип заточування
Симетрична 50/50
Сталь клинка
нержавіючий
Марка стали
ZA-18 в обкладинках з 420 J2
Матеріал рукоятки
ECO деревина з просоченням під тиском
Колір клинка
Хром
Колір рукоятки
чорний
Форма клинка
convex grind
Загальна довжина
340 мм
Довжина клинка
210 мм
Товщина клинка
35 мм
Твердість клинка
60 HRC
Вага
193 г
Гарантія
3 місяці
Відгуків ще немає — ваш може стати першим.

Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років