Коли м'ясо або птиця готові, їх потрібно нарізати на порційні шматочки. Спеціальний ніж для тонкої нарізки філе допоможе зробити це не тільки якісно, але і красиво. Відрізаючи ще гарячі скибочки запеченого м'яса, жаркого або риби, ви ще більше підігрієте апетит ваших гостей.
Красива подача-невід'ємний атрибут смачної трапези. З ножем для тонкої нарізки це буде просто і бездоганно. Він допомагає відчути себе професіоналом кулінарного мистецтва, навіть якщо ви готуєте вдома.
понський ніж Kanetsugu Pro м виготовлений з середньовуглецевої високолегованої нержавіючої сталі DSR1K6. Це особливий сплав молібдену і ванадію, який повністю протистоїть корозії, дуже міцний, довго зберігає гостроту. Профіль леза схожий на опуклу лінзу, а чудова заточка хамагуриба забезпечує кулінару зручну і комфортну різання продуктів. Ще однією відмінною особливістю лінійки є рукоять ножа. Ці японські Кухонні ножі оснащені стійкою до корозії рукояттю, прикрашеної спеціальними накладками з не гниючого пластику. Сама рукоять округла, зручна, не ковзає навіть у вологих долонях.
Гостра заточка вимагає від власника особливої акуратності. Однак дуже важко встояти перед ефектними зовнішніми даними ножа, так як він не тільки зручний кухонний інструмент, але і частина декору кухні. Працювати з ним-справжнє задоволення.
Бренд | Kanetsugu |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | обробний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Симетрична 50/50 |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | Високовуглецева сталь 1K-6 Daido |
Матеріал рукоятки | Чорна ламінована посилена деревина |
Колір клинка | Хром |
Колір рукоятки | чорний |
Форма клинка | convex grind |
Загальна довжина | 368 мм |
Довжина клинка | 240 мм |
Товщина клинка | 37 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 160 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.