Ніж кухонний Kanetsugu Pro-S Boning Knife 145mm (5008)

  • Огляд

    Опис кухонного ножа Kanetsugu Pro-S Boning Knife 145mm (5008):


    Обвалочний ніж призначений для оброблення птиці і м'яса: відділення м'якоті від кісток, очищення від жилок і інших маніпуляцій для отримання ідеального філе. Це найкращий ніж для роботи з нетовстими шматками м'яса. Він зручний в застосуванні, його легко утримувати в руці, а особлива конструкція допомагає віртуозно справлятися навіть з дрібними кістками і складними ділянками. Заточка-легка асиметрична. Лезо в міру вузьке, що полегшує роботу як з птахом, так і з м'ясом яловичини, свинини, баранини. Купити ніж для обвалки варто не тільки для професійної кухні: він значно полегшує роботу і вдома, любителям шашлику і страв з птиці.

    Японський ніж Kanetsugu Pro-S виготовлений з особливої сталі DSR1K6. Це середньовуглецева високолегована нержавіюча сталь з додаванням молібдену і ванадію, повністю стійка до корозії. Вона відрізняється чудовою міцністю, а також відносною простотою в обслуговуванні. Ніж кухонний Kanetsugu Pro-S в профіль схожий на опуклу лінзу. Неперевершена заточка хамагуриба забезпечує зручне різання продуктів без особливих зусиль. Завдяки якості сталі і особливостям заточування, гострота відновлюється за лічені секунди. Рукоятка ножа суцільнометалева. На її поверхню нанесені спеціальні сітчасті виступи, які надійно фіксують ніж навіть у вологій долоні. Матеріал рукояті-сталь 18-8. Допускається мити ніж в посудомийній машині без будь-яких наслідків. З Леза легко змиваються залишки продуктів, а якість заточування не страждає.

    Ніж кухонний Kanetsugu Pro-S стане прекрасним подарунком для любителів і професіоналів. Адже в комплект входить ефектна подарункова упаковка від дизайнерів Kanetsugu.

  • Характеристики
    БрендKanetsugu
    Тип товаруКухонні ножі
    ТипКухонні ножі
    Тип ножанескладаний
    Тип кухонного ножаобробний
    Вид ножакухонний
    Тип заточуванняСиметрична 50/50
    Сталь клинканержавіючий
    Марка сталиВисоковуглецева сталь 1K-6 Daido
    Матеріал рукоятки18-8 Нержавіюча сталь
    Колір клинкаХром
    Колір рукояткисталевий
    Форма клинкаconvex edge
    Загальна довжина272 мм
    Довжина клинка145 мм
    Товщина клинка40 мм
    Твердість клинка57 HRC
    Вага153 г
    Гарантія3 місяці
  • Ніж кухонний Kanetsugu Pro-S Boning Knife 145mm (5008) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж кухонний Kanetsugu Pro-S Boning Knife 145mm (5008)
    Kanetsugu PRO-S Boning knife 5008-професійний японський ніж для оброблення м'яса і риби, рубки кісток. Клинок, з яскраво-окресленим трикутним профілем і посиленим кінчиком, довжиною 14,5 см, відмінно слухається і блискавично виконує будь-які завдання свого власника, не боячись зламатися або відколотися.

    Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.

    Артикул:5008
    Цей товар є недоступним для покупки
    2 166 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?