Коли м'ясо або птиця готові, їх потрібно нарізати на порційні шматочки. Спеціальний ніж для тонкої нарізки філе допоможе зробити це не тільки якісно, але і красиво. Відрізаючи ще гарячі скибочки запеченого м'яса, жаркого або риби, ви ще більше підігрієте апетит ваших гостей.
Красива подача-невід'ємний атрибут смачної трапези. З ножем для тонкої нарізки це буде просто і бездоганно. Він допомагає відчути себе професіоналом кулінарного мистецтва, навіть якщо ви готуєте вдома.
Кухонні ножі Kanetsugu Saiun Damascus з ламінованими лезами створені за традиційною японською технікою: з обкладками дамаської сталі. Ніж для кухні Saiun Damascus має фірмовий японський профіль, знамениту заточку хамагуриба, яка прославила бренд Канетцугу на весь світ.
Стала вже знаменитою сталь VG-10, яка славиться своєю міцністю і чудовими ріжучими якостями, взята для основи клинка. Також на лезо нанесені візерунки Дамаських обкладок в кількості 33 послідовних шарів нікелевих сплавів і нержавіючої сталі.
Рукоять клепана, посаджена на міцний хвостовик. Вона виконана зі стійкої до корозії сталі, прикрашена накладками з не гниючого пластику від компанії Микарта. Для додання ножу ще більшої привабливості між рукояттю і бобишкой є барвиста вставка з різнобарвного волокна.
Ніж відмінно підійде як для професійних кухарів, так і для досвідчених любителів, які вже знають толк в якісних інструментах для приготування страв.
Бренд | Kanetsugu |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Симетрична 50/50 |
Марка стали | ВГ-10 |
Матеріал рукоятки | Мікарта (Micarta) - високоміцний композитний матеріал |
Колір клинка | Хром |
Колір рукоятки | чорний |
Форма клинка | convex edge |
Загальна довжина | 340 мм |
Довжина клинка | 210 мм |
Товщина клинка | 35 мм |
Твердість клинка | 60-61 HRC |
Вага | 220 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.