У житті кожної людини настає момент, коли він хоче приготувати смачне і красиве блюдо. У деяких це бажання залишається і вони перетворюються в професіоналів, а іноді - в справжніх геніїв і творців від кулінарії.
Саме для таких, захоплених творчістю людей були створені ножі Kasumi.
Одним з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет або явище. Прикладом тому може служити, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi-найяскравіше тому свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять-інструмент повинен бути красивий, витончений, але в той же час довговічний і міцний.
Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.
Kasumi Boner-це так званий обвалочний ніж. Тонке лезо дозволяє без зайвих зусиль відокремити м'ясо від кісток. Придатний для оброблення риби, курки.
Рукоять з стабілізованої деревини.
Бренд | Kasumi |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | обробний, професійний, філейний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Марка стали | VG-10 Дамаск |
Матеріал рукоятки | стабілізована деревина |
Колір клинка | сірий |
Колір рукоятки | чорний |
Загальна довжина | 280 мм |
Довжина клинка | 160 мм |
Товщина клинка | 2 мм |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.