Опис Kasumi Kuro Damascus Nakiri, 165 mm:
Одним з широковідомих властивостей японської культури є бажання довести до досконалості будь-який предмет або явище. Прикладом тому може служити, скажімо, чайна церемонія, меч катана, японська кухня. Ножі Kasumi-найяскравіше тому свідчення. Ретельно вивірена геометрія, клинок з високоякісної сталі, зручна рукоять-інструмент повинен бути красивий, витончений, але в той же час довговічний і міцний.Ножі Kasumi призначені виключно для створення кулінарних шедеврів.Kasumi Kuro - це Японські Кухонні ножі ручної роботи виробництва компанії Kasumi в місті Секі.Kasumi Kuro Damascus Nakiri - це спеціальний ніж для оброблення овочів. Його форма клинка і баланс нагадують Європейський м'ясницький ніж-клівер, яким зазвичай обробляють шматки туші, проте завдання ножа-накірі в першу чергу спрямована на рубки і подрібнення овочів.
Характеристика:
- Основне ріжуче лезо Kasumi Kuro виготовлено з молібден-ванадієвої сталі (AUS8).
- Леза загартовані до Rockwell C58.
- На обох сторонах ножів красиві дамаські візерунки з 32 шарів.
- Кована обробка.
- Традиційний японський стиль.
- Кована обробка запобігає прилипання їжі.
- Ручка має форму восьмикутника, що полегшує захоплення.
- Ручка має чорне епоксидне покриття, стійке до води і хімічних речовин.