Ніж кухонний Samura Harakiri для тонкої нарізки, 195 мм, SHR-0045W
- Огляд
Опис ножа кухонного Samura Harakiri для тонкої нарізки, 195 мм, SHR-0045W:
Вузький довгий ніж для нарізки (слайсер) застосовується для акуратного пластування на найтонші скибочки ковбаси, Балика, сиру, солоної і копченої риби.
Довжина леза слайсера Samura Harakiri достатня для різу практично будь – якого продукту одним проходом-19,6 см першокласної сталі не бувають зайвими в Кухарській справі.
Саме тому в побуті такий ніж часто застосовується для розрізання габаритних овочів або фруктів, наприклад, кавунів і динь.
А ще він стане просто незамінним помічником при приготуванні суші, ролів і нігірі. Для цих страв філігранне якість різу особливо важливо.
Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Рукоять ножа, виконана з ABS пластику, зручно лежить в руці, не ковзає, не боїться вологи і перепадів температури, стійка до будь-яких агресивних середовищ. Samura "Harakiri" - легкі, зручні, відмінні помічники на домашній кухні.
Характеристика:
- Призначення: ніж для нарізки
- Виробник: Samura
- Серія: Harakiri
- Артикул: SHR-0045W
- Матеріал леза: AUS-8
- Твердість леза (HRC): 58
- Кількість шарів сталі: 1
- Матеріал рукояті: ABS пластик
- Довжина леза (мм): 196
- Довжина (мм): 315
- Ширина (мм): 30
- Товщина (мм): 16
- Розмір упаковки (см): 40x11x2
- Вага нетто (г): 90
- Вага брутто (г): 148
- Характеристики
Бренд Samura Тип товару Кухонні ножі Тип кухонного ножа обробний Вид ножа кухонний Тип заточування прямий Тип ножа нескладний Колір клинка матовий Форма клинка drop-point Довжина клинка 196 мм Сталь клинка нержавіючий Марка стали Викл-8 Твердість клинка 58 HRC Загальна довжина 315 мм Вага 90 г Матеріал рукоятки ABS пластик Колір рукоятки Гарантія 1 рік - Ніж кухонний Samura Harakiri для тонкої нарізки, 195 мм, SHR-0045W відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!