Нарізка м'яса, ковбаси або сиру, шинкування капусти, рубка практично будь-яких продуктів з таким ножем, як шеф з колекції Kaiju, стануть простим і легким заняттям. Його лезо оптимальною твердістю 58 HRC здатне дуже довго зберігати бездоганну гостроту заточування. Приносить свої переваги і чорнений клинок з малюнком ручного кування. Саме він ефективно запобігає налипання на лезо продуктів.
Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайна фінішна обробка леза створює під час різу повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів при нарізці. Рукоять ножа, виконана з дерева, зручно лежить в руці, не ковзає і стійка до агресивних середовищ. Samura "KAIJU" - це колекційні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою прикрасою на будь-якій кухні.
Характеристика:
Бренд | Samura |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | кухарський, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | AUS-8 забитий молотком |
Матеріал рукоятки | дерево |
Колір клинка | сірий |
Колір рукоятки | коричневий, бежевий |
Форма клинка | drop-point |
Загальна довжина | 345 мм |
Довжина клинка | 210 мм |
Твердість клинка | 58 HRC |
Вага | 187 г |
Гарантія | 1 рік |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.