Ніж кухонний Samura Kaiju Янагіба, 240 мм, SKJ-0045

 Додати в обране
 Додати до порівняння
Теги: Samura
  • Огляд

    Опис ножа кухонного Samura Kaiju Янагіба 240 мм, SKJ-0045:

    Кухонний ніж Янагіба Kaiju для приготування суші, сашимі і ролів. Дуже добре підходить для тонкої нарізки сирої риби та інших продуктів гастрономії.

    Лезо ножа має неперевершені особливості, виготовлено з Hammered steel AUS-8 (Японія), твердістю 58-59 HRC, збереже бездоганну гостроту заточування на довгий час. Ніж з двостороннім заточуванням леза. Невелика товщина леза дозволяє не застосовувати зусиль, щоб зробити рез.

    Довжина клинка кухонного ножа Янагиба 240мм грає дуже важливу роль для нарізки продуктів під японські страви, а також філе - рибні та м'ясні. Таким чином, Янагіба Kaiju можна поставити на один рівень з Європейським слайсером - він легко впорається з нарізкою на скибочки різних інших продуктів.

    Неймовірно зручний і приємний в роботі, завдяки класичній дерев'яній рукоятці з червоної пакки. Завоював велику популярність у професійних кухарів.

    Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайна фінішна обробка леза створює під час різу повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів при нарізці. Рукоять ножа, виконана з дерева, зручно лежить в руці, не ковзає і стійка до агресивних середовищ. Samura "KAIJU" - це колекційні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою прикрасою на будь-якій кухні.

    Характеристика:

    • Призначення: ніж для суші Янагіба
    • Виробник: Samura
    • Серія: Kaiju
    • Артикул: SKJ-0045
    • Матеріал леза: AUS-8 Hammered
    • Твердість леза (HRC): 58
    • Кількість шарів сталі: 1
    • Матеріал рукояті: Дерево
    • Довжина леза (мм): 240
    • Довжина (мм): 370
    • Ширина (мм): 37
    • Товщина (мм): 11
    • Розмір упаковки (см): 41,5x8,8x3, 4
    • Вага нетто (г): 171
    • Вага брутто (г): 358
  • Характеристики
    БрендSamura
    Тип товаруКухонні ножі
    Тип кухонного ножакухарський, обробний
    Вид ножакухонний
    Тип заточуванняпрямий
    Тип ножанескладний
    Колір клинкасірий
    Форма клинкаdrop-point
    Довжина клинка240 мм
    Сталь клинканержавіючий
    Марка сталиAUS-8 забитий молотком
    Твердість клинка58 HRC
    Загальна довжина370 мм
    Вага171 г
    Матеріал рукояткидерево
    Колір рукояткикоричневий, бежевий
    Гарантія1 рік
  • Ніж кухонний Samura Kaiju Янагіба, 240 мм, SKJ-0045 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Ніж кухонний Samura Kaiju Янагіба, 240 мм, SKJ-0045
    Ніж з довгим тонким і вузьким лезом дуже зручний для нарізки великих шматків шинки, рибного філе, ковбас та інших продуктів.

    Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України.
    Артикул:SKJ-0045
    Цей товар є недоступним для покупки
    2 128 грн.
    Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?