Ніж кухонний Samura Kaiju Янагіба, 240 мм, SKJ-0045
- Огляд
Опис ножа кухонного Samura Kaiju Янагіба 240 мм, SKJ-0045:
Кухонний ніж Янагіба Kaiju для приготування суші, сашимі і ролів. Дуже добре підходить для тонкої нарізки сирої риби та інших продуктів гастрономії.
Лезо ножа має неперевершені особливості, виготовлено з Hammered steel AUS-8 (Японія), твердістю 58-59 HRC, збереже бездоганну гостроту заточування на довгий час. Ніж з двостороннім заточуванням леза. Невелика товщина леза дозволяє не застосовувати зусиль, щоб зробити рез.
Довжина клинка кухонного ножа Янагиба 240мм грає дуже важливу роль для нарізки продуктів під японські страви, а також філе - рибні та м'ясні. Таким чином, Янагіба Kaiju можна поставити на один рівень з Європейським слайсером - він легко впорається з нарізкою на скибочки різних інших продуктів.
Неймовірно зручний і приємний в роботі, завдяки класичній дерев'яній рукоятці з червоної пакки. Завоював велику популярність у професійних кухарів.
Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайна фінішна обробка леза створює під час різу повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів при нарізці. Рукоять ножа, виконана з дерева, зручно лежить в руці, не ковзає і стійка до агресивних середовищ. Samura "KAIJU" - це колекційні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою прикрасою на будь-якій кухні.
Характеристика:
- Призначення: ніж для суші Янагіба
- Виробник: Samura
- Серія: Kaiju
- Артикул: SKJ-0045
- Матеріал леза: AUS-8 Hammered
- Твердість леза (HRC): 58
- Кількість шарів сталі: 1
- Матеріал рукояті: Дерево
- Довжина леза (мм): 240
- Довжина (мм): 370
- Ширина (мм): 37
- Товщина (мм): 11
- Розмір упаковки (см): 41,5x8,8x3, 4
- Вага нетто (г): 171
- Вага брутто (г): 358
- Характеристики
Бренд Samura Тип товару Кухонні ножі Тип кухонного ножа кухарський, обробний Вид ножа кухонний Тип заточування прямий Тип ножа нескладний Колір клинка сірий Форма клинка drop-point Довжина клинка 240 мм Сталь клинка нержавіючий Марка стали AUS-8 забитий молотком Твердість клинка 58 HRC Загальна довжина 370 мм Вага 171 г Матеріал рукоятки дерево Колір рукоятки Гарантія 1 рік - Ніж кухонний Samura Kaiju Янагіба, 240 мм, SKJ-0045 відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!