Клинок виготовлений методом ручного кування з висококласної сталі з центральним шаром з VG - 10 і дамаськими обкладками, що робить ніж дуже міцним. Така сталь, гостра як бритва, не тупиться довгий час навіть при активній роботі.
Саме такий професійний ніж здатний дуже дрібно покришити зелень, ретельно нашаткувати капусту і цибулю, а також порізати овочі і фрукти на найтонші скибочки. Масивний широкий клинок і гостра ріжуча кромка, ідеально підходить для кухарів, що віддають перевагу рубає техніку нарізки.
Овальна рукоять кухонного ножа володіє продуманою ергономічною формою, яка дуже зручно лягає в руку. Для її створення був використаний сучасний технологічний матеріал-микарта. Micarta приємна для рук, гладка і тепла на дотик. Володіє такими властивостями як міцність, підвищена Водостійкість, не вбирає запахи.
Такий ніж вимагає дбайливого поводження і не призначений для миття в посудомийній машині. Необхідно мити ніж відразу після використання і обов'язково ретельно насухо витирати рушником.
Кожен ніж продається в красивій подарунковій коробці і тканинній упаковці Japanese knife roll.
Характеристика:
Бренд | Samura |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | Дамаська сталь |
Матеріал рукоятки | мікарта |
Колір клинка | матовий |
Колір рукоятки | чорний |
Форма клинка | sheepfoot |
Загальна довжина | 315 мм |
Довжина клинка | 171 мм |
Твердість клинка | 60 HRC |
Вага | 234 г |
Гарантія | 1 рік |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.