Ніж кухонний Tojiro Double-Edged Shirogami Steel Chef Knife 240mm F-695
- Огляд
Опис кухонного ножа ніж шеф-кухаря з двосічної сталі Широгами Tojiro 240 мм F-695:
Японські Кухонні ножі, поділяються на спеціалізації. Короткий Gyuto F-693, схожий на сантоку. Довші клинки, здатні виконувати функції слайсера. Сталь з чудовим агресивним різом. Гострий як небезпечна бритва він схильний до іржавіння і потребує уважного ставлення. Можна не звертати уваги на з'являються плями, але не можна допускати пошкодження іржею ріжучої кромки. Рукоять велика, конічна, з асиметричною опуклістю справа. Матеріал, Деревина магнолії, без просочення, з больстером з міцної харчової пластмаси. Форма розрахована на правшу, але завдяки симетричному перетину, підійде і лівші. Тришаровий пакет з серцевиною з високовуглецевої Shirogami з загартуванням до 60 HRC по Роквеллу, і обкладками з м'якої сталі з чорним покриттям. Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
- Характеристики
Бренд Tojiro Тип товару Кухонні ножі Тип кухонного ножа для чищення овочів Вид ножа кухонний Тип заточування Симетрична 50/50 Тип ножа нескладний Довжина клинка 240 мм Сталь клинка вуглецевий Марка стали Сталь Широгами Твердість клинка 62 HRC Загальна довжина 408 мм Товщина клинка 2.5 мм Вага 180 г Матеріал рукоятки Деревина магнолії з пластиковим больстером Колір рукоятки Гарантія 3 місяці - Ніж кухонний Tojiro Double-Edged Shirogami Steel Chef Knife 240mm F-695 відгуківВідгуків ще немає — ваш може стати першим!Залиште відгук про цей товар першим!