Santoku в стилі Kiritsuke, з більш агресивним і хижим вістрям. Це одночасно і нова мода на геометрію, якої вже пара століть, і можливість отримати більш гострий кінчик тим, хто цього потребує для роботи. Такий профіль стає все більш впізнаваним і знаходить своїх цінителів. Перший конкурент Gyuto, з клинком трохи коротше і ширше ніж у "шефа". Про те що зручніше у використанні, Сантоку або класичний кухарський ніж, є безліч оглядів і думок, але сантоку безперечно гідний вибір, особливо коли кухонного простору не багато. Чудово підійде для різних видів нарізки.
Універсальний, і годиться на місце першого в домашній "кухарський парі".
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів, кухарський, обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Симетрична 50/50 |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | ВГ-10 |
Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Колір рукоятки | чорний |
Загальна довжина | 295 мм |
Довжина клинка | 163 мм |
Товщина клинка | 1.9 мм |
Твердість клинка | 60 HRC |
Вага | 177 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.