Заточка ножа симетрична, під кутом 15 градусів. При грамотному використанні цей сталевий кухонний ніж довго залишається гострим.
Японський ніж Tojiro Service Knife складається з двох видів сталі. Він гнучкий, що є досить рідкісним явищем для японців, але це і є його головна відмінність від інших ножів. У серії переважають Ножі для тонкої нарізки і филирования.
Головний секрет якості-Молібден-ванадієва сталь, яка славиться своєю міцністю, зносостійкістю, гнучкістю і надійністю. Клинки ножів загартовуються до стандарту 58 HRC.
Якщо ви хочете акуратно і професійно обробити червону рибу, то вам обов'язково потрібно купити кухонні ножі Tojiro серії Service Knife. Рукоять ножа виконана з нержавіючої сталі стандарту 18-8. Ці ножі дуже міцні і довговічні, але невибагливі в догляді.
Японський ніж Tojiro Service Knife прекрасно підходить як для ресторанів, так і для домашнього застосування. Заточка гостра, тому працювати з виробом легко, але слід дотримуватися обережності, якщо ви не маєте особливого досвіду. Ніж поставляється в красивій подарунковій упаковці.
* Кухонні ножі призначені тільки для використання на кухні.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | кухарський, професійний, філейний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Симетрична 50/50 |
Сталь клинка | Ванадій |
Матеріал рукоятки | Нержавіюча 18-8 Stainless Steel з матовою неслизькою поверхнею |
Колір рукоятки | сірий, сріблястий |
Загальна довжина | 320 мм |
Довжина клинка | 190 мм |
Товщина клинка | 0.6 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 60 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.