Незамінний для майстрів з приготування японських страв суші або сашимі. Цей ніж відріже сире рибне філе так, як не зможе жоден інший. Найправильніша довжина для Yanagi ba становить 270 або 300 мм.саме при цих параметрах клинка, виходить робити рівні і красиві скибочки. Ріжучу кромку, розсудливо берегти від контакту з твердими предметами, для збереження бритвеної гостроти. При нарізці тільки м'яких продуктів, Янагіба буде виключно довго залишатися гострим.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів, Ножі для стейка, кухарський, обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | одностороння |
Сталь клинка | вуглецевий |
Марка стали | Сталь Широгами |
Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Колір рукоятки | дерево |
Загальна довжина | 410 мм |
Довжина клинка | 270 мм |
Товщина клинка | 3.5 мм |
Твердість клинка | 62 HRC |
Вага | 160 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.