Ніж Янагіба Tojiro Shirogami - це особливий ніж, який використовується для приготування суші і сашимі. За допомогою цього ножа можна легко обробити рибне філе, позбавити його від зайвих кісток і відокремити м'ясо від туші. Також цим ножем зручно кришити морепродукти і м'які сорти м'яса. Ніж виконаний з високовуглецевої сталі Shirogami. Дана сталь має міцність до 61 одиниць за шкалою Роквелла, що є найвищим показником якості японського ножа. Цей ніж виконаний асиметрично, що дозволяє використовувати його виключно правою рукою. Рукоять виготовлена з якісного дерева Магнолія, чиї властивості дозволяють користуватися ножем невтомно і вкрай довгий час.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів, Ножі для стейка, кухарський, обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | одностороння |
Сталь клинка | вуглецевий |
Марка стали | Сталь Широгами |
Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Колір рукоятки | дерево |
Загальна довжина | 448 мм |
Довжина клинка | 300 мм |
Товщина клинка | 3.8 мм |
Твердість клинка | 62 HRC |
Вага | 191 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.