Ніж з вузьким гнучким лезом і загостреним кінцем призначений для оброблення різних видів риби і відділення філе риби від кісток.
У серію кухонних ножів Victorinox Swibo увійшли ножі, що випускалися до початку 2014р. під маркою Wenger, і входили в серію професійних кухонних ножів Wenger Swibo. Оновлена серія Swibo як і раніше призначена для професійного використання.
Ергономічна рукоятка, Розширена в місці стику з лезом для безпечної роботи з ножем, яскраво-жовтий колір рукоятки, завдяки якому ніж завжди легко помітити на робочій поверхні, можливість миття в посудомийній машині і стерилізації – всі ці особливості роблять ножі Вікторінокс Свібо прекрасним кухонним інструментом для кухарів-професіоналів і любителів.
Призначення ножа: для оброблення риби
Довжина леза: 20 см
Матеріал леза: нержавіюча сталь
Матеріал рукояті: пластик
Виробництво: Швейцарія
Бренд | Victorinox |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | обробний, філейний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Сталь клинка | нержавіючий |
Матеріал рукоятки | пластик |
Колір рукоятки | жовтий |
Довжина клинка | 20 см |
Вага | 132 г |
Гарантія | 25 років |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.