
Професійний м'ясницький ніж Victorinox SWIBO з гладким лезом 21 см. Широко використовується в м'ясних крамницях, рибних магазинах та професійних кухнях по всьому світу. Яскраве руків'я відлите під тиском і приварене до полірованого леза з високоякісної неіржавної сталі. Відсутність мікропор та тріщин перешкоджає утворенню бруду та бактерій, а також відповідність найвищим стандартам безпеки по роботі з харчовими продуктами.
✔ Серія: SWIBO (професійна).
✔ Спеціалізація: ніж м'ясника.
✔ Довжина леза: 21 см
✔ Заточування крайки: гладке.
✔ Форма леза: з прямим обухом.
✔ Матеріал леза: неіржавна сталь високого класу.
✔ Фірмова яскраво-жовта синтетична ручка виготовлена з непористого поліаміду.
✔ Можливість миття в посудомийній машині та стерилізації.
✔ Ніж постачається у спеціальному захисному блістері.
✔ Доступний з довжиною леза:
Ножі Swibo до початку 2014 року випускалися під маркою Wenger. Зараз ножі, як і раніше, виготовляються у Швейцарії, але вже компанією Victorinox, яка придбала Wenger у 2005 році. Ергономічне руків'я, розширене в місці стику з лезом для безпечної роботи з ножем, яскраво-жовтий колір руків'я, завдяки якому ніж завжди помітний на робочій поверхні. Високоякісне загартоване штамповане лезо, стійке до зношуваня та корозії і має твердість 55-58 за шкалою Роквелла. Ці ножі відрізняються чудовою ергономікою, міцністю та довговічністю, що робить їх ідеальним вибором для професіоналів.
ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ
Бренд | Victorinox |
Тип | Ножі |
Тип товару | Ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Марка стали | Высокоуглеродная сталь |
Тип кухонного ножа | обробний |
Тип заточування | прямий |
Колір клинка | сірий |
Матеріал рукоятки | поліамід |
Загальна довжина | 331 мм |
Довжина клинка | 210 мм |
Колір рукоятки | жовтий |
Покриття | Satin |
Вага | 191 г |
Гарантія | довічна |
Країна походження | Швейцарія |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.