Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106)
Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106)
Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106)
Ніж сікач Tramontina Century, (24014/106)
Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:6275384
1 699 грн.
Оплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
 Немає в наявності 
У кошику

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Url
Доставка
Нова пошта
Нова пошта (кур'єр)
Укр пошта
Кур'єр (Київ)
Оплата
Готівковий та безготівковий розрахунок

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару протягом 14 днів
(Власний сервісний центр)

Опис ножа сікача Tramontina Century, (24014/106):

Ножі даної серії відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення.

Серія CENTURY-це серія ножів з кованої вуглецевої нержавіючої сталі. Технологія виробництва цих ножів дозволяє отримати найдосконаліший ніж. Лезо і рукоять ножа-це цілісний моноблок, що дозволяє отримати гарантію міцності і тривалості служби. Характеристика ножів визначається рівнем твердості металу, з якого зроблений ніж. Твердість ножів серії CENTURY від 55 до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Для розуміння: максимум в цій шкалі це 67 (а це твердість алмазу).

Ще дуже важливий параметр в характеристиці ножів-це склад сталі, з якої вони зроблені. Сталь нержавіюча, вуглецева з додаванням хрому і молібдену. Ці добавки дозволяють отримати необхідну твердість, жорсткість і міцність. Для отримання додаткової твердості ніж після кування в розпеченому стані опускається в холодну воду для гарту. Все перераховане вище дозволяє отримати ніж, який в звичайних побутових умовах потрібно заточувати не частіше одного разу на рік, а при використанні мусата, ще рідше.

Ножі CENTURY збалансовані. Це означає, що вага леза ножа дорівнює вазі рукоятки. Це дуже важлива якість для професіоналів (кухарів, м'ясників) т.К. при довгій роботі з таким ножем не втомлюється рука.

При виробництві ножів серії CENTURY, використовується сталь GIN-1. У цій сталі більше вуглецю і забезпечує корозійну стійкість хрому, ніж в AISI 420, більш того, додається молібден. Професіонали одностайні в оцінці, що це одна з кращих ножових сталей, яка використовується навіть при виробництві мисливських і туристичних ножів, часто використовуються в екстремальних умовах. Метод виробництва-кування в штампах. З урахуванням усього перерахованого вище, ви отримуєте виріб, який прослужить довгі роки і навіть перейде у спадок вашим дітям.

Ручки лінійки CENTURY виготовлені з полікарбонату, який за порівняння з широко використовуваним бакелітом, більш довговічний, надійний, плюс витримує більш високі температури, 200 градусів в порівнянні зі 170.

Теги:
Бренд
Tramontina
Тип товару
Кухонні ножі
Тип
Кухонні ножі
Тип ножа
нескладаний
Тип кухонного ножа
обробний, професійний
Вид ножа
кухонний
Тип заточування
прямий
Сталь клинка
нержавіючий
Марка стали
ДЖИН-1
Матеріал рукоятки
поліпропілен
Колір клинка
сірий
Колір рукоятки
чорний
Форма клинка
sheepfoot
Довжина клинка
152 мм
Твердість клинка
55-58 HRC
Гарантія
14 днів
Відгуків ще немає — ваш може стати першим.

Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років