Ножі даної серії відносяться до професійних високоякісних ножів, завдяки особливому підбору матеріалів і технології виготовлення.
Серія CENTURY-це серія ножів з кованої вуглецевої нержавіючої сталі. Технологія виробництва цих ножів дозволяє отримати найдосконаліший ніж. Лезо і рукоять ножа-це цілісний моноблок, що дозволяє отримати гарантію міцності і тривалості служби. Характеристика ножів визначається рівнем твердості металу, з якого зроблений ніж. Твердість ножів серії CENTURY від 55 до 58 одиниць за шкалою Роквелла. Для розуміння: максимум в цій шкалі це 67 (а це твердість алмазу).
Ще дуже важливий параметр в характеристиці ножів-це склад сталі, з якої вони зроблені. Сталь нержавіюча, вуглецева з додаванням хрому і молібдену. Ці добавки дозволяють отримати необхідну твердість, жорсткість і міцність. Для отримання додаткової твердості ніж після кування в розпеченому стані опускається в холодну воду для гарту. Все перераховане вище дозволяє отримати ніж, який в звичайних побутових умовах потрібно заточувати не частіше одного разу на рік, а при використанні мусата, ще рідше.
Ножі CENTURY збалансовані. Це означає, що вага леза ножа дорівнює вазі рукоятки. Це дуже важлива якість для професіоналів (кухарів, м'ясників) т.К. при довгій роботі з таким ножем не втомлюється рука.
При виробництві ножів серії CENTURY, використовується сталь GIN-1. У цій сталі більше вуглецю і забезпечує корозійну стійкість хрому, ніж в AISI 420, більш того, додається молібден. Професіонали одностайні в оцінці, що це одна з кращих ножових сталей, яка використовується навіть при виробництві мисливських і туристичних ножів, часто використовуються в екстремальних умовах. Метод виробництва-кування в штампах. З урахуванням усього перерахованого вище, ви отримуєте виріб, який прослужить довгі роки і навіть перейде у спадок вашим дітям.
Ручки лінійки CENTURY виготовлені з полікарбонату, який за порівняння з широко використовуваним бакелітом, більш довговічний, надійний, плюс витримує більш високі температури, 200 градусів в порівнянні зі 170.
Бренд | Tramontina |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | ДЖИН-1 |
Матеріал рукоятки | поліпропілен |
Колір клинка | сірий |
Колір рукоятки | чорний |
Форма клинка | sheepfoot |
Довжина клинка | 152 мм |
Твердість клинка | 55-58 HRC |
Гарантія | 14 днів |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.