Професійний кухонний ніж Tramontina Master для м'яса з лезом довжиною 20.3 см.
Лезо коване, виготовлено з вуглецевої нержавіючої сталі з добавками хрому і молібдену DIN 1.4110 товщиною 2 мм.Сталь гартується на твердість 56 одиниць особливим способом глибокого охолодження. Лезо не тьмяніє, стійке до корозії і високих температур. Легко зберігає дуже гостру бритвену кромку. Ідеальна V-подібна форма заточування леза гарантує точний ідеальний розріз навіть після тривалого використання. В якості прикраси-гравірування логотипу Tramontina.
Анатомічної форми рукоять-масивна, зручна, з міцним зручним захопленням-виготовлена з поліпропілену. Спеціальне антибактеріальне покриття Microban з антиковзаючим ефектом захищає від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростанню грибків і мікробів протягом усього терміну служби ножа.
Ножа Tramontina Master чудово збалансований, забезпечує більший комфорт і безпеку при роботі. Вага ножа відмінно врівноважує його рух, хід ножа швидкий і легкий. Так що при довгій роботі з таким ножем рука не втомлюється.
Особливість:
Бренд | Tramontina |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | З 1.4110 |
Матеріал рукоятки | поліпропілен |
Колір клинка | сірий |
Колір рукоятки | білий |
Форма клинка | trailing-point |
Загальна довжина | 340 мм |
Довжина клинка | 203 мм |
Товщина клинка | 2 мм |
Вага | 140 г |
Гарантія | 14 днів |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.