Ніж для овочів Tramontina Professional Master 24625/184 найкраще підходить для очищення фруктів і овочів від шкірки, їх фігурного вирізання для прикраси страв, а також для вирізання "вічок" з картоплин.
PROFESSIONAL MASTER-спеціальна серія ножів, розроблена з урахуванням вимог професійних кухарів. Кухонні інструменти Professional Master-зразок якості, безпеки і довговічності!
Ножі професійної серії користуються постійним попитом і у тих, хто готує вдома. У домашніх умовах професійні ножі служать роками і не вимагають додаткової заточки. Кожне лезо ножів Professional Master заточене під особливим кутом, що гарантує постійну гостроту краю леза, так необхідну для роботи з різними продуктами. Спеціальна заточка леза у вигляді клина дозволяє розрізати продукти будь-якої структури, не розриваючи волокон, роблячи нарізку точною і красивою. Це особливо оцінять професіонали!
Ножі серії Professional Master виготовлені з нержавіючої сталі DIN 1.4110 (за американською класифікацією), яка володіє хорошою пластичністю, високою ударною в'язкістю, хорошою корозійною стійкістю і жаростійкістю. Це сталь з високим вмістом вуглецю, тому клинок стійкий до затуплення. Якщо ніж починає погано різати, то все що потрібно, це мусатом виправити лезо назад. Щоб уникнути проблем з іржею, після використання необхідно відразу вимити ніж, і або залишити висихати, або витерти насухо.
Бренд | Tramontina |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | З 1.4110 |
Матеріал рукоятки | поліпропілен |
Колір клинка | сірий |
Колір рукоятки | білий |
Форма клинка | американское танто |
Довжина клинка | 103 мм |
Товщина клинка | 2 мм |
Гарантія | 14 днів |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.