Ніж Tramontina Profissional Master для овочів, (24625/184)
Ніж Tramontina Profissional Master для овочів, (24625/184)
Ніж Tramontina Profissional Master для овочів, (24625/184)
Ніж Tramontina Profissional Master для овочів, (24625/184)
Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:6188616
189 грн.
 Немає в наявності 
У кошику

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Url
Доставка
Нова пошта
Нова пошта (кур'єр)
Укр пошта
Кур'єр (Київ)
Оплата
Готівковий та безготівковий розрахунок

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару протягом 14 днів
(Власний сервісний центр)

Опис ножа Tramontina Profissional Master для овочів, (24625/184):

Ніж для овочів Tramontina Professional Master 24625/184 найкраще підходить для очищення фруктів і овочів від шкірки, їх фігурного вирізання для прикраси страв, а також для вирізання "вічок" з картоплин.

PROFESSIONAL MASTER-спеціальна серія ножів, розроблена з урахуванням вимог професійних кухарів. Кухонні інструменти Professional Master-зразок якості, безпеки і довговічності!

Ножі професійної серії користуються постійним попитом і у тих, хто готує вдома. У домашніх умовах професійні ножі служать роками і не вимагають додаткової заточки. Кожне лезо ножів Professional Master заточене під особливим кутом, що гарантує постійну гостроту краю леза, так необхідну для роботи з різними продуктами. Спеціальна заточка леза у вигляді клина дозволяє розрізати продукти будь-якої структури, не розриваючи волокон, роблячи нарізку точною і красивою. Це особливо оцінять професіонали!

Ножі серії Professional Master виготовлені з нержавіючої сталі DIN 1.4110 (за американською класифікацією), яка володіє хорошою пластичністю, високою ударною в'язкістю, хорошою корозійною стійкістю і жаростійкістю. Це сталь з високим вмістом вуглецю, тому клинок стійкий до затуплення. Якщо ніж починає погано різати, то все що потрібно, це мусатом виправити лезо назад. Щоб уникнути проблем з іржею, після використання необхідно відразу вимити ніж, і або залишити висихати, або витерти насухо.

Теги:
Бренд
Tramontina
Тип товару
Кухонні ножі
Тип
Кухонні ножі
Тип ножа
нескладаний
Тип кухонного ножа
для чищення овочів, професійний
Вид ножа
кухонний
Тип заточування
прямий
Сталь клинка
нержавіючий
Марка стали
З 1.4110
Матеріал рукоятки
поліпропілен
Колір клинка
сірий
Колір рукоятки
білий
Форма клинка
американское танто
Довжина клинка
103 мм
Товщина клинка
2 мм
Гарантія
14 днів
Відгуків ще немає — ваш може стати першим.

Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років