У моделі 4623 використовуються напрямні кута для гарантії правильного кута заточування в 20 градусів (для європейських ножів) і 15 градусів (для азіатських ножів). Точильні диски покриті 100%- ми алмазними абразивами, які стійкі до пошкоджень і служать в кілька разів довше, ніж керамічні точильні диски. Обидві сторони леза одночасно формуються і заточуються. На двох перших етапах заточування створюється перший основний кут заточування (15 або 20 градусів), на третьому етапі, завдяки алмазним частинкам розміром з мікрон, утворюється мікро-кут і зубці. Ріжуча кромка ножа набуває форму арки, на стику двох ліній якої є мікроскопічні зубці, легко розрізають волокнисту їжу. Така форма ріжучої кромки сприяє збереженню гостроти ножа. Ергономічна рукоятка з м'якого полімеру надійно утримується в руці.
На третьому етапі можна правити також серрейтовані ножі (з пилкою).
Увага! Точилка не призначена для ножів з одностороннім заточуванням, ножиць і керамічних ножів. Використовуйте для заточування японських ножів з одностороннім заточуванням модель 316 або 1520.
Підходить для лівшів і правшів.
Зроблено в США.
Бренд | Chef's Choice |
Тип товару | Мусати та точила для ножів |
Тип | Стругачки для ножів |
Тип | стаціонарний, для кухонних ножів |
Матеріал точила | алмазний |
Для лез | зі звичайним лезом |
Гарантія | 1 рік |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.