Дана точилка створює надзвичайно гостру ріжучу кромку з мікрозубцамі для роботи зі звичайними і волокнистими продуктами. У моделі 464 використовується двоетапна заточка на 100%-х алмазних абразивах і створюється кут заточування 20 градусів.
Подвійний кут, одержуваний в процесі заточування, сприяє збереженню гостроти ножа. Ріжуча кромка ножа має форму арки, на стику двох ліній якої є мікроскопічні зубці, легко пиляють волокнисту їжу. На першій стадії заточування створюється перший основний кут заточування, на другій стадії, завдяки алмазним частинкам розміром з мікрон, утворюється мікроугол і зубці.
Алмазні абразивні диски стійкі до пошкоджень і служать в кілька разів довше, ніж керамічні точильні диски. Вони підходять для заточування ножів з будь-якої сталі як простих, так і серрейторних (з пилкою на ріжучій кромці). Модель Chefs Choice 464 має ергономічну ручку для легкого, безпечного хвата і гумові ніжки для додаткової стабільності.
Бренд | Chef's Choice |
Тип товару | Мусати та точила для ножів |
Тип | Стругачки для ножів |
Тип | стаціонарний, для кухонних ножів |
Матеріал точила | алмазний |
Для лез | зі звичайним лезом, із серрейторним лезом |
Гарантія | 1 рік |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.