Використовується при заточування ножів. Для кращого результату може змащуватися невеликою кількістю масла. Дуже важливо при заточуванні тримати ніж під однаковим кутом (при 20° досягається найкращий результат). Хороший мусат повинен бути магнетичним, щоб притягувати маленькі частинки металу від заточуваного ножа. Ніж потрібно заточувати однакову кількість разів з кожного боку, прикладаючи однакове зусилля-спочатку сильніше, потім легше. Для отримання бездоганного результату можна процедуру заточування повторити з шматком шкіри.
Бренд | Tramontina |
Тип товару | Мусати та точила для ножів |
Тип | Стругачки для ножів |
Тип | для кухонних ножів, Мусати |
Матеріал точила | вуглецева сталь |
Для лез | зі звичайним лезом |
Матеріал рукоятки | пластик |
Колір рукоятки | чорний |
Загальна довжина | 203 мм |
Гарантія | 14 днів |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.