Високоефективна електрична точилка Chef'shoice® Тризор XV® Вибір кромки Точила® Model 15 поєднує в своїй конструкції міцність і надійність з передовими технологіями формування ріжучої кромки Trizor® і технологією ультраостроти 15°XV.
Пристрій заточує ножі як з рівною, так і з серрейторной ріжучої кромкою. Це ідеальна точилка для конверсії ножів із заводським заточуванням під 20 градусів в ріжучі інструменти з високопродуктивною кромкою Trizor XV® під 15 градусів.
Також з її допомогою можна точити ножі з двостороннім і одностороннім заточуванням 15 градусів. Пристрій оснащений передовими гнучкими підпружиненими напрямними, що забезпечують ідеально точний кут підведення лез до абразивів. А триступенева система EdgeSelect® забезпечує вибір потрібного типу кромки, в залежності від завдань, поставлених перед ножем.
Чому 15 градусів? Лезо, заточене під 15 градусів, має кращу продуктивність і більш ефективний Різ, ніж клинок з 20-градусної заточуванням. Чим тонше зведена ріжуча кромка, тим менше зусиль потрібно для різу і тим легше управляти ножем. І ця більш тонка кромка прослужить довше завдяки унікальній триступеневій технології Trizor XV®. Що таке Trizor XV® Край? Тризор XV® Вибір краю®продовжує термін служби якісних ножів, створюючи 15-градусну арочну ріжучу кромку з трьома скосами, більш міцну і довговічну, ніж традиційні увігнуті або V-подібні кромки. Під час цього процесу ефективні гнучкі абразивні диски заточують крайку з мінімальним видаленням металу, що допомагає продовжити сік служби ножа. Також під час формування цієї ефективної кромки створюються поперечні мікроканавки на всій поверхні ріжучої кромки. Ріжуча кромка формується в процесі заточування, шліфування та полірування.
Конічні обертові алмазні абразивні диски на етапах 1 і 2 заточують і шліфують ріжучу кромку. Конічні обертові гнучкі диски на етапі 3 виготовлені з унікального гнучкого абразиву.
Етап 1: на першій стадії алмазні абразиви створюють надзвичайно дрібні канавки на кромці з обох сторін. Одночасно створюється перший основний скіс арочної кромки під кутом близько 15 градусів. Ці мікроканавки надають клинку більш агресивний рез.
Етап 2: ще більш дрібні алмазні абразиви на етапі 2 утворюють другий скіс арочної кромки, одночасно створюючи ще більш дрібні мікроканавки на другому скосі під трохи під великим кутом.
Етап 3: на цьому етапі використовується запатентована гнучка абразивна стрічкова система-високотехнологічна версія Перукарні стропи, для створення ідеально гладкою, не зазубреної ультраострой кромки. Створюється третій, ще менший скіс арочної кромки. На етапі 3 додатково поліруються мікроканавки, сформовані на етапах 1 і 2. На етапі 3 також заточуються ножі з зубчастої ріжучої кромкою.
Що таке EdgeSelect®? Переваги функції EdgeSelect® у тому, що користувач може вибрати тип кромки для забезпечення максимальної ефективності свого ріжучого інструменту, відповідно до поставлених завдань. Наприклад, для роботи з волокнистими продуктами (м'ясо, гарбуз, кабачок і т.д.) ніж заточується на 1-й і 3-й стадії, формуючи на ріжучої кромці мікроскопічну агресивну пилу.
Якщо заточувати ніж на всіх трьох етапах, ви отримаєте ультрагладку заполіровану ріжучу кромку, ідеально підходить для роботи з більш делікатними продуктами.
Підійде для:
Характеристика:
Бренд | Chef's Choice |
Тип товару | Мусати та точила для ножів |
Тип | Стругачки для ножів |
Тип | портативний, для кухонних ножів |
Матеріал точила | алмазний |
Для лез | зі звичайним лезом, із серрейторним лезом |
Гарантія | 1 рік |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.