Сучасні швидко розвиваються комерційні кухні вимагають ефективної, економічної і безпечної системи обслуговування ріжучих інструментів. Модель 2100, сертифікована NSF, є ідеальним рішенням для швидкого заточування ножів в ефективному і економічному режимі.
Передова технологія заточування дозволяє абслютно не підготовленій людині швидко і легко заточити до бритвеної гостроти всі професійні Кухонні ножі з рівною і серрейторной ріжучою кромкою.
Триступенева ножова точилка Chef'shoice® Commercial Diamond Hone ® Model 2100 дуже проста у використанні, з її допомогою ви сформуєте на клинках ваших ножів чудову, неймовірно гостру ріжучу кромку. Результат з Model 2100 перевершує підсумок використання будь-яких інших комерційних точилок.
Model 2100 усуває необхідність в дорогих і незручних послугах з наточування ножів. Унікальна геометрія кромок, створена триступеневим запатентованим процесом заточування Model 2100 (EdgeSelect®), створює за вашим бажанням мікрозубчатую кромку з ефективним різом для волокнистих продуктів або гладко заполірованою кромкою для нарізки і точного порціонування продуктів. Безпечний для якісних ножів, він ніколи не заважає ножовому лезу.
Точилка Model 2100 проста у використанні, пристрій неймовірно швидко (принаймні в два-три рази швидше, ніж інші комерційні Точила) виробляє заточку ножів.
Пристрій заточує леза кухонних ножів по всій протяжності ріжучої кромки і працює з ріжучим інструментом будь-якого розміру. Для цього їй потрібні лічені секунди. Вбудовані прецизійні напрямні забезпечують правильний кут заточування і потрібне зусилля додатки клинка до абразивів.
Неправильний кут підведення клинка до заточувальних абразивів виключений!
Крім того, весь модуль заточування з абразивами і напрямними, можна швидко і легко зняти для очищення та дезінфекції в раковині або в комерційній посудомийній машині.
Це найважливіша функція для сучасної комерційної кухні, орієнтованої на високий рівень гігієни та безпеки.
Ця міцна високопродуктивна точилка розроблена спеціально для використання на комерційних кухнях у великих ресторанах, готелях, закладах громадського харчування, клубах і продуктових мережах. Model 2100 надзвичайно економічно вигідна, за рахунок ефективності і швидкості роботи, а також за рахунок формування передової арочної ріжучої кромки на лезах, яка є більш міцною і довше зберігає гостроту.
За рахунок чого продовжується термін служби якісних ножів. Ріжуча кромка Trizor-Plus ™: створена з використанням трьох етапів заточування, Trizor-Plus ™ Edge являє собою аркоподібну ріжучу кромку, яка відрізняється особливою міцністю і залишається гострою до трьох разів довше, ніж вгнуті або звичайні прямі «V» -подібні кромки.
Ця спеціальна кромка полегшує виконання важких робіт і багатогодинних монотонних заготовок, оскільки вона поєднує в собі заполірований ультрагострий край і торцеві мікрограні. Ріжуча кромка Trizor-Plus ™ являє собою ідеально зведену ріжучу грань з мікропілою і поперечними мікроканавками на підводах.
Мікроканавки в поєднанні з полірованим скосом забезпечують кромку, яка ріжеться краще, рівномірно розподіляючи навантаження при різі, отже, кромка довше зберігає гостроту. Кромка Trizor-Plus ™ створюється за допомогою заточування і хонінгування на запатентованій триступеневій системі. Конічні обертові диски в етапах 1 і 2 оснащені 100-відсотковими алмазними абразивами. Конічні обертові гнучкі диски, встановлені на етапі 3 виготовлені з міцного абразивного матеріалу.
Як це працює: на першому етапі виконується заточка. Обертові конусоподібні диски, покриті 100-відсотковими алмазними абразивами, видаляють стару ріжучу кромку і створюють надзвичайно дрібні «мікроканавки» на лезі з обох сторін, формуючи перший скіс дугоподібної кромки приблизно під 40 градусів (загальний кут сходження). Етап 2: ще більш дрібні алмазні абразиви на конічних дисках на другому етапі утворюють другий скіс дугоподібної ріжучої кромки з одночасним нанесенням ще більш дрібних мікроканавок на другому скосі. Етап 3: стадія хонінгування, в якій обертові конусоподібні гнучкі диски з ультратонких абразивів полірують край, створюючи третій скіс і ультраострую ріжучу кромку без задирок.
На етапі хонінгування зберігаються деякі мікроканавки, створені на першій і другій щаблях, що надають кромці особливо гострий, агресивний рез. На всіх трьох етапах гнучкі пружини надійно утримують ніж на точних напрямних, чим забезпечують ідеальний контроль кута заточування при кожному використанні Точила.
Алмазні абразивні заточувальні диски і фінішні хонінгувальні гнучкі диски дбайливо витрачають Матеріал клинка, видаляючи тільки мікроскопічні кількості металу при заточуванні.
Ножі з серрейторной заточуванням: етап 3 також використовується для заточування зубчастих ножів.
Ультратонкий гнучкий диск випрямляє заміни зубців серрейторной кромки і заточує кожен зубець до стану ультраострого «мікроклінка».
Цей абразив працює делікатно, але ефективно, він збільшує термін служби ножів з серрейторной ріжучої кромкою.
Перевага EdgeSelect® полягає в тому, що користувач може налаштувати формовану кромку, щоб забезпечити оптимальну продуктивність в залежності від типу використовуваних продуктів. Наприклад, при різанні волокнистих продуктів, таких як гарбуз, сквош або волокнисте м'ясо, користувач може вибрати заточку на 1 етапі і відразу ж на етапі 3 (тільки дві з трьох ступенів заточування), в цьому випадку ріжуча кромка матиме більшу кількість мікроканавок і більш яскраво виражена мікропила кромки допоможе акуратно різати жорсткі волокна.
Таже користувач може заточувати ніж на всіх трьох етапах, отримуючи бездоганно відполіровану кромку на 3 етапі. Заточений таким чином ніж оптимальний для виконання делікатних завдань, таких як нарізка філе риби або порціонування копченого лосося, де дуже важливий акуратний різ. Такий ніж ріже дуже акуратно, зменшує кількість відходів і допомагають створити привабливу презентацію.
Модель 2100 спроектована з урахуванням строгих стандартів США і європейських стандартів, і вимог безпеки. Точилка була спроектована і випробувана протягом тривалого терміну з високим завантаженням в умовах комерційних кухонь.
Виріб оснащений надійним закритим електродвигуном в сталевому корпусі, розрахованим на тривалу безперервну роботу. Корпус Точила оснащений міцними гумовими ніжками для надійного утримання точила на робочій поверхні.
Пристрій має невеликі розміри і ідеально вписується в габарити навіть самої компактної і завантаженої кухні. вписатися навіть в саму переповнену кухню. Пристрій доступний у версії електроживлення 110 і 220 вольт.
Підійде для:
Характеристика:
Бренд | Chef's Choice |
Тип товару | Мусати та точила для ножів |
Тип | Стругачки для ножів |
Тип | портативний, для кухонних ножів |
Матеріал точила | алмазний |
Для лез | зі звичайним лезом, із серрейторним лезом |
Гарантія | 1 рік |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.