В Індії каррі прийнято називати всі страви, які готуються і вживаються з рисом. Будь-яка страва може іменуватися Каррі в незалежності від того, використовується в ньому приправа чи ні. В Європейському ж розумінні все навпаки-каррі називають страви, приготовані з додаванням відповідної приправи (суміші різних східних спецій) до соусу з яким їх готують. Приправа каррі, як правило, являє собою суміш таких спецій і прянощів, як зіра, гірчиця, кардамон, червоний або зелений перець, кориця, мускатний горіх, гвоздика, куркума і пажитник. Але, фактично кожна Індійська сім'я готує каррі за своїм власним рецептом. Колір приправи теж може відрізнятися. Це залежить від використовуваних складових. Наприклад, зелений каррі готують з використанням зеленого перцю, а в жовтий, який ми використовували для приготування "Каррі з рисом і куркою", додають куркуму. Для виробництва "Каррі з рисом і куркою" використовуються виключно натуральні компоненти. Ніяких підсилювачів смаку і барвників. Блюдо виготовлено шляхом сублімації (висушування) готових продуктів. Саме тому її смак максимально близький до смаку домашньої їжі.
Спосіб приготування: залити блюдо 200 мл. окропу, перемішати і почекати 8-10 хвилин.
Склад: каррі (куркума мелена, коріандр мелений, сіль, пажитник мелений, перець червоний мелений, імбир мелений, кориця мелена), рис круглозернистий, м'ясо (курка), перець солодкий (болгарський), сіль.
Вага: суха страва — 90 г; готова страва-280 г
Харчова цінність: білки 16.4 г, жири 5.3 г, вуглеводи 67.3 г
Енергетична цінність: 397 Ккал
Термін придатності: 12 місяців.
Бренд | James Cook |
Тип товару | Їжа туристична |
Тип | Другі страви |
Кількість персон | 1 |
Особливість | Без ГМО, З м'ясом |
Термін зберігання | 12 міс |
Вага | 90 г |
Гарантія | 14 днів |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.