Намет Outwell Lindale 3PA Green (111176)

Теги: outwell
  • Огляд

    Опис Outwell Lindale 3PA Green:

    Передній навіс захищає від дощу, а разом з великими тонованими вікнами створює відкритий простір для відпочинку в тіні, прийому їжі або зберігання речей. Кругова вентиляція Outwell Rear Ventilation System забезпечує постійний приплив свіжого повітря і позбавляє від утворення конденсату, завдяки сітчастої вхідних дверей і широкої задньої вентиляційної панелі. Москітні сітки на головних дверях і верхній частині дверей внутрішнього намету надійно захищають від комах. Круті стінки і великі панорамні вікна оптимізують внутрішній простір намету. Намет Outwell Lindale 3PA Green (111176) ідеально підходить для відпочинку сімейної пари з дитиною.

    Особливість:

    • Outtex® 4000 Select-зносостійкий, якісний, 100% поліестер, що відповідає основним вимогам, що пред'являються до тканин, ідеальним для звичайного кемпінгу. Він вогнестійкий, має поліуретанове покриття, яке забезпечує водонепроникність 4000 мм вод. ст.
    • Fire Retardant - тканину намету має обробку протипожежною сумішшю, яка уповільнює і обмежує поширення вогню, а також значно знижує токсичні випаровування і виділення диму в процесі горіння. Протипожежні суміші нешкідливі для здоров'я людини, екологічно чисті і нетоксичні.
    • Taped Seams-всі шви дна і тенту намету проклеєні спеціальною стрічкою, що забезпечує захист від проникнення вологи в дощову погоду.
    • Aerodynamic Storm Protection 9-аеродинамічна конструкція з прихованими дугами гарантує стійкість намету при будь-якій погоді.
    • Outwell Rigid Air System-опорні балки каркаса намету надуваються і здуваються незалежно один від одного завдяки зручному доступу до спускових клапанів.
    • Outwell Wind Brace System-використання фіксуючих лямок в ключових точках уздовж надувних балок, щоб забезпечити підвищену стійкість намету при сильному вітрі.
    • Outwell Sewn-in Ground System-вшитий підлогу захищає від протягів, комах, бруду і води. Коли підлога є невід'ємною частиною намету, він забезпечує захист від зовнішніх факторів при будь-якій погоді.
    • Outwell Easy Access System with mesh-головна двері з москітною сіткою скручується в одну сторону, а підлога намету знаходиться врівень з землею для безпечного і легкого доступу.
    • Outwell Rear Ventilation System-спеціальна конструкція заднього вентиляційного вікна з можливістю індивідуального регулювання для поліпшеного припливу свіжого повітря.
    • Premier Bedroom-комфортабельна спальня з оптимальною площею підлоги і високою стелею, а також кишенями для зберігання речей і точкою введення мережевого кабелю для подачі живлення, наприклад, для освітлення.
    • Dark Inner-темна тканина внутрішнього намету зменшує проникнення світла для поліпшення якості сну.
    • Outwell HookTrack System-можливість встановлювати спеціальні фіксатори для прокладки електрокабеля і кріплення легких аксесуарів, наприклад лампи вагою до 1,5 кг.
    • Cable Entry Point-відсік на блискавці для безпечної прокладки електрокабеля в намет.
    • Dry Zip - проклеєні шви блискавки забезпечують водонепроникність.
    • Air pump included - поставляється з усіма наметами з надувним каркасом високоефективний ручний насос дозволяє швидко надути і здути опорні балки.
    • Sleep Comfort 2 People - стандартний розмір спального місця становить 60 см на людину. При використанні надувних матраців для комфортного сну в наметі можуть розміститися 2 людини.
    • Outwell Guyline Retainer System-проста і ефективна система відтяжок дозволяє уникнути плутанини при упаковці.
    • Toggle - up Curtain-штори на вікнах з зручно розташованими кріпленнями пропускають стільки денного світла, скільки потрібно.
    • Tinted Windows-вікна з тонованим покриттям, що виконують дві ключові функції: захист від сонячних відблисків і усамітнення в наметі.
    • Hanging Point System-система кріплення внутрішнього намету до зовнішнього тенту за допомогою підвісних фіксаторів, приклеєних до нього для міцності і безпеки.

  • Характеристики
    Тип товаруНамет
    Типнамет
    БрендOutwell
    Місткістьтримісний
    Конструкціядвошаровий
    Призначеннядля кемпінгу, для туризму, для риболовлі, універсальний, Трекінгові, кемпінговий
    Наявність тамбурає
    Форматунель
    Колірзелений
    Зовнішній тентOuttex® 4000 Select-зносостійкий, якісний, 100% поліестер
    КаркасOutwell Rigid Air System-опорні балки каркаса намету надуваються і здуваються незалежно один від одного завдяки зручному доступу до спускових клапанів.
    Внутрішній наметДихаючий 100% поліестер
    СтатьOutwell Sewn-in Ground System-вшитий підлогу захищає від протягів, комах, бруду і води.
    ОсобливістьРозміри спального місця 320 х 240 х 185 см
    Габарити, см:440 х 250 х 210 см
    Довжина440 см
    Висота210 см
    Ширина250 см
    Вага16.4 кг
    УпаковкаРозміри упаковки 80 x 36 см
    Гарантія2 роки
  • Намет Outwell Lindale 3PA Green (111176) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Намет Outwell Lindale 3PA Green (111176)
    Outwell Lindale 3PA Green (111176) - тримісний тунельний намет з інноваційним надувним каркасом, просторим тамбуром, преміальною затемненою спальнею і довжиною спального місця 220 см.
    Артикул:929225
    Цей товар є недоступним для покупки
    23 436 грн.
    Купити частинами, розстрочка 4 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?