Намет Outwell Nevada 4p Navy Night (111202)

Теги: outwell
  • Огляд

    Опис Outwell Nevada 4p Navy Night :

    Захищений бічний вхід з навісом від дощу забезпечує універсальний доступ в намет і розширює можливості вентиляції. Кругова вентиляція Outwell Rear Ventilation System створює постійний приплив свіжого повітря, а також позбавляє від утворення конденсату. Дуги каркаса гарантують чудову стійкість, а прямовисні стіни максимально збільшують внутрішній простір намету, забезпечуючи достатню висоту над головою. Москітні сітки на головних дверях, бічних дверях, вентиляційних відсіках і верхній частині дверей внутрішнього намету надійно захищають від комах. Наявність магнітів у вертикальній частині дверей спалень дозволяє виходити і входити безшумно, не потривоживши сон оточуючих. У наметі Outwell Nevada 4p Navy Night 111202 вам забезпечений домашній комфорт і затишок, вона ідеально підходить для преміального відпочинку з сім'єю далеко від дому.

    Особливість:

    • Outtex 6000 Pro-високоякісний, надміцний і довговічний 100% поліестер, що відповідає основним вимогам, що пред'являються до тканин, ідеальним для цілорічного кемпінгу. Він вогнестійкий, має поліуретанове покриття, яке забезпечує водонепроникність 6000 мм вод. ст.
    • Fire Retardant - тканину намету має обробку протипожежною сумішшю, яка уповільнює і обмежує поширення вогню, а також значно знижує токсичні випаровування і виділення диму в процесі горіння. Протипожежні суміші нешкідливі для здоров'я людини, екологічно чисті і нетоксичні.
    • Taped Seams-всі шви дна і тенту намету проклеєні спеціальною стрічкою, що забезпечує захист від проникнення вологи в дощову погоду.
    • Outwell Wind Stabilizer System 9-міцна система кріплення за допомогою гачка і петлі в безпосередній точці з'єднання тенту і дуги намету. Ефективна система, яка зберігає стійкість всього намету в будь-яку погоду.
    • Flex System-дуги Duratec забезпечують гнучкість, простоту в обігу і малу вагу каркаса намету.
    • Outwell Sewn-in Ground System-вшитий підлогу захищає від протягів, комах, бруду і води. Коли підлога є невід'ємною частиною намету, він забезпечує захист від зовнішніх факторів при будь-якій погоді.
    • Zip-up Curtain-штори з надійною системою кріплення на блискавці пропускають стільки денного світла, скільки потрібно.
    • Outwell Rear Ventilation System-спеціальна конструкція заднього вентиляційного вікна з можливістю індивідуального регулювання для поліпшеного припливу свіжого повітря.
    • Ambassador Master Bedroom-комфортабельні спальні з максимальною площею підлоги, високими стелями і точками введення мережевого кабелю. Довжина спального місця-230 см.
    • Quick & Quiet Inner Door-магнітні смуги, вшиті у вертикальний шов внутрішніх дверей, дозволяють швидко і тихо входити, і виходити зі спальні. При необхідності є можливість застібати двері на блискавку для більш надійного закриття.
    • Dark Inner-темна тканина внутрішнього намету зменшує проникнення світла для поліпшення якості сну.
    • Outwell HookTrack System-можливість встановлювати спеціальні фіксатори для прокладки електрокабеля і кріплення легких аксесуарів, наприклад, лампи вагою до 1.5 кг.
    • Tinted Windows-вікна з тонованим покриттям, що виконують дві ключові функції: захист від сонячних відблисків і усамітнення в наметі.
    • Cable Entry Point-відсік на блискавці для безпечної прокладки електрокабеля в намет.
    • Outwell Easy Pegging System-три типи кілочків з колірним кодуванням забезпечують легку установку намету. Кілочки розрізняються в залежності від виконуваної функції: сірі анкерні сталеві кілочки - для чотирьох кутів, світяться пластикові кілочки - для відтяжок і чорні кілочки - для бічних точок кріплення.
    • Sleep Comfort 3 People - стандартний розмір спального місця становить 60 см на людину. При використанні надувних матраців для комфортного сну в наметі можуть розміститися 3 людини.
    • Carrybag-компресійна сумка для перенесення упакованої намети на короткі відстані.
    • Outwell Easy Access System-Головна двері з москітною сіткою скручується в одну сторону, а підлога намету знаходиться врівень з землею для безпечного і легкого доступу.
    • Dry Zip - проклеєні шви блискавок забезпечують водонепроникність.

  • Характеристики
    Тип товаруНамет
    Типнамет
    БрендOutwell
    Місткістьчотиримісний
    Конструкціядвошаровий
    Призначеннядля кемпінгу, для туризму, для риболовлі, універсальний, Трекінгові, кемпінговий
    Наявність тамбурає
    Форматунель
    Колірчорний
    Зовнішній тентOuttex 6000 Pro-високоякісний, надміцний і довговічний 100% поліестер
    КаркасFlex System-дуги Duratec забезпечують гнучкість, простоту в обігу і малу вагу каркаса намету.
    Внутрішній наметДихаючий 100% поліестер
    СтатьOutwell Sewn-in Ground System-вшитий підлогу захищає від протягів, комах, бруду і води.
    ОсобливістьРозміри спального місця 260 х 230 х 205 см
    Габарити, см:470 х 290 х 215 см
    Довжина470 см
    Висота215 см
    Ширина290 см
    Вага21.2 кг
    УпаковкаРозміри упаковки 73 x 35 см
    Гарантія2 роки
  • Намет Outwell Nevada 4p Navy Night (111202) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Намет Outwell Nevada 4p Navy Night (111202)
    Outwell Nevada 4P Navy Night 111202 - чотиримісний тунельний намет з двома входами, просторій вітальні, двома затемненими роздільними спальнями Ambassador Master Bedrooms зі знімною перегородкою і довжиною спального місця 230 см.
    Артикул:929226
    Цей товар є недоступним для покупки
    23 400 грн.
    Купити частинами, розстрочка 4 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?