Намет Tramp Brest 9 v2, TRT-084

Теги: tramp
  • Огляд

    Опис намети Tramp Brest 9, TRT-084:

    Внутрішній намет
    У кожному з трьох спальних відділень намету з комфортом розміщується по три людини. Всі дрібниці знайдуть свої місця в кишенях, які є як на стінках внутрішніх наметів, так і під стелею. Гачок під куполом послужить кріпленням для ліхтарика. Входи в в усі кімнати з тамбура продубльовані антимоскітною сіткою, А D-подібна конструкція дверей і спеціальні блискавки One-Touch дозволять досить легко відкрити їх навіть із зайнятими руками. Якісне провітрювання забезпечують легкий "дихаючий" матеріал, з якого виконані внутрішні відділення і великі вентиляційні вікна. Підлога спальних відділень виконаний з армованого поліетилену (терпаулінга) і стійкий до стирання.

    Тент
    Тент намету вологостійкий, з вентиляцією і вікнами, оброблений спеціальним складом, що поглинає ультрафіолетові промені, завдяки чому намет практично не нагрівається під палючим сонцем. Вікна тенту, в залежності від погодних умов, можна відкривати цілком, частково, або зовсім щільно закрити в негоду. Спеціальне просочення, що затримує поширення вогню-запорука безпечного сусідства з багаттям. По нижній кромці тенту пришита "спідниця", яка перешкоджає попаданню води і протягу до спального відділення. Для надійної вологостійкості всі шви тенту та інших частин намету проклеєні термоусадочною стрічкою. Регульована довжина відтяжок і вплетення з світловідбиваючої нитки - це запорука стійкості намету на землі, а вас в темряві на ногах. Кріпляться до землі за допомогою міцних металевих кілочок.

    Тамбур
    У високому тамбурі Ви вільно розмістите склад речей, а в крайньому випадку і додаткові спальні місця. Наявність москітної сітки на вході в тамбур допоможе уникнути небажаних гостей. Відкриваючи, двері тамбура можна перетворити в козирок на опорах, або згорнути трубочкою і закріпити на тенті. При бажанні, приміщення тамбура можна застелити знімною підлогою з терпаулінга.

    Збірка, розбирання та зберігання
    Особливість збірки цього намету в конструкції з зовнішнім каркасом. В першу чергу встановлюється тент, після чого внутрішній намет досить легко підвішується, завдяки сучасній системі кліпс. Дюраполові дуги (армований дротом фіберглас) володіють усіма характеристиками фібергласових дуг, але ще більш міцні і надійні. зручна сумка для перенесення з міцними ручками захистить її від пошкоджень, пилу і бруду під час перевезення або зберігання.

  • Характеристики
    Тип товаруНамет
    БрендTramp
    Конструкціядвошаровий
    Призначеннядля кемпінгу
    Наявність тамбурає
    Формабудиночок
    Колірсиній, блакитний
    Зовнішній тент100% поліестер Dry Tech 75D /190T WR PU 5000 мм в ст
    Каркасдюрапол
    Внутрішній намет100% дихаючий поліестер
    Статьармований терпаулінг 10000 мм в ст
    ОсобливістьМоскітна сітка. Петля для ліхтаря. Внутрішні кишені. Герметизація швів. Захист від ультрафіолету. Вогнетривке просочення. Полог (спідниця). Посилені кути. Внутрішній намет. Велике спальне відділення. Знімна підлога з терпаулинга.
    Габарити, см:220 x 585 см
    Довжина580 см
    Висота210 см
    Ширина220 см
    Вага17 кг
    Гарантія1 рік
  • Намет Tramp Brest 9 v2, TRT-084 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Намет Tramp Brest 9 v2, TRT-084
    Двошаровий кемпінговий 9 місцевий намет з одним входом і великим тамбуром.
    Артикул:TRT-084
    Цей товар є недоступним для покупки
    17 308 грн.
    Купити частинами, розстрочка 4 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?