Намет Tramp Grot 3, TRT-008.04

Теги: tramp
  • Огляд

    Опис хустки Tramp Grot 3, TRT-008.04:

    Високі стелі, один з двох тамбурів дуже місткий, на додатковій дузі, з двома входами, обладнаний знімною підлогою з поліестеру для розміщення спального місця. У тамбурі помістяться рюкзаки, взуття і можна користуватися пальником під час негоди. Легка збірка, завдяки системі кліпс: внутрішній намет кріпиться до дуг, над тамбуром в тент протягується додаткова дуга, потім за допомогою люверсів і кілочків натягується тент. Можлива установка без розтяжок. Щодо своєї місткості, ця модель важить несподівано мало.

    Особливість - високі стелі, один з двох тамбурів дуже місткий, на додатковій дузі, з двома входами, обладнаний знімною підлогою з поліестеру для розміщення спального місця. У тамбурі туристичного намету Tramp Grot 3 можна розмістити рюкзаки, взуття і користуватися пальником під час негоди. Легка збірка, завдяки системі кліпс: внутрішній намет кріпиться до дуг, над тамбуром в тент протягується додаткова дуга, потім за допомогою люверсів і кілочків натягується тент. Можлива установка без розтяжок. Щодо своєї місткості, ця модель важить несподівано мало.

    Конструкція - обтічна "півсфера" з окремою дугою для тамбура, легка в установці на будь-якій місцевості, дуже стійка за рахунок додаткової дуги і невибаглива в експлуатації. Два входи з двома тамбурами. З комфортом вміщує три людини, при необхідності легко вміщує чотирьох, а у відповідних погодних умовах, можна розміститися в тамбурі.

    Тент - водонепроникний, стійкий до розтягування, з двома складними вентиляційними вікнами. Оброблений складом для поглинання UF променів і просоченням, що запобігає поширенню вогню. Обладнаний розтяжками з вплетенням світловідбиваючої нитки і проклеєними швами.

    Внутрішній намет - 100% дихаючий поліестер, два великих вентиляційних вікна, зручні, місткі кишені. З приємних дрібниць-зручні, місткі кишені, підвісна полиця під стелею і кріплення для ліхтарика. Входи D-подібні, на якісних двозамкових блискавках з можливістю відкривання в один дотик навіть із зайнятими руками. Обидва входи продубльовані москітною сіткою.

    Дна - поліестер з високим показником водонепроникності, загинається по краях вгору для більшої вологостійкості.
    Каркас-дюрапол (фіберглас, армований для міцності дротом). Нескладна конструкція з двох перехрещуються дуг, з додатковою дугою для тамбура.

    Комплект - тент, внутрішній намет, підвісна полиця, комплект дуг, комплект кілочків, сумка-переноска з ручками, ремнабор.

  • Характеристики
    Тип товаруНамет
    БрендTramp
    Конструкціядвошаровий
    Призначенняуніверсальний
    Наявність тамбурає
    Формапівсфера
    Колірзелений
    Зовнішній тент100% поліестер 75D /190T RipStop PU 5000 мм в ст
    Каркасдюрапол
    Внутрішній намет100% дихаючий поліестер
    Стать100% поліестер 75D /190T PU 7000 мм в ст
    Габарити, см:210 x 480 см
    Довжина480 см
    Висота130 см
    Ширина210 см
    Вага5.65 кг
    Гарантія1 рік
  • Намет Tramp Grot 3, TRT-008.04 відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Намет Tramp Grot 3, TRT-008.04
    Двошаровий, 2 місний намет з трьома входами.
    Артикул:TRT-008.04
    Цей товар є недоступним для покупки
    4 368 грн.
    Купити частинами, розстрочка 4 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?