Спальний мішок High Peak Dundee 4/+ 4°C Grey /Light Grey Left (21238)

 Додати в обране
 Додати до порівняння
Теги: high peak
  • Огляд

    Опис спального мішка High Peak Данді 4 /+4°C Сірий /Світло-сірий зліва (21238):

    High Peak Dundee 4-спальний мішок, виконаний у формі ковдри з компресійним чохлом в комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC-з'єднань. Внутрішня підкладка спальника дихаюча і сприятлива для шкіри. Спальний мішок має високоякісний наповнювач Тверда мозкова оболонка Loft® H1 з чудовими ізоляційними властивостями. Матеріал Тверда мозкова оболонка Loft® H1 легко стискається, довговічний, зберігає тепло навіть у вологих умовах, швидко сохне. Спальний мішок High Peak Dundee 4 оснащений регульованим знімним капюшоном, внутрішньою кишенею для зберігання цінних речей і довгою двосторонньою блискавкою. Це дозволяє відкрити нижню частину спальника в теплі ночі. Блискавка закрита вітрозахисною перегородкою, застібка має ергономічну форму для зручного хвата рукою. Спальний мішок розрахований на зріст користувача до 210 см, призначений для відпочинку в кемпінгу. Спальний мішок High Peak Dundee 4 відповідає міжнародному стандарту ISO 23537, який нормує вимоги до розмірів і теплових характеристик спальних мішків, а також до властивостей тканини і використовуваних матеріалів. Звернути увагу, що тільки сертифіковані спальні мішки відповідають заявленим температурним режимам і гарантують Вам тепло і комфорт тривалий час, не дивлячись на холод і вогкість.

    Особливість:

    • PFC безкоштовно - використання у виробничих процесах тільки екологічно чистих матеріалів, що не містять перфторованих і поліфторованих сполук, які застосовуються для додання тканини водовідштовхувальних властивостей, але дуже шкідливі для навколишнього середовища і організму людини.
    • Регульований знімний підголівник.
    • Приємна на дотик внутрішня підкладка.
    • Утеплювальний борт уздовж блискавки.
    • Нижня частина на блискавці для розстібання в теплу пору.
    • Петлі для сушіння.
    • Чохол для зберігання і транспортування спального мішка.

    Особливості догляду, прання та зберігання:

    • Прання спального мішка рекомендується проводити згідно інформації, зазначеної на ярлику вироби, а саме прати вручну або в машинці на спеціальних режимах, відповідних типу матеріалів спального мішка, при температурі не вище 30°C. використовувати засоби для делікатного прання.
    • При зберіганні спальний мішок повинен знаходитися сухим, довге перебування в мокрому стані в значній мірі впливає на теплоізоляційні, характеристики міцності і зовнішній вигляд виробу. Рекомендується просушувати спальний мішок природним чином на відкритому повітрі, або в приміщеннях, підвісивши його за петлі. Не допускається сушка за допомогою інтенсивних джерел тепла (вогонь, обігрівач, батарея).
    • Якщо спальний мішок тривалий час не використовується, зберігати його рекомендується в сухому місці в розправленому стані. Тривалий час перебування в чохлі знижує ефективність матеріалів. Під час активного використання спального мішка упаковувати його в чохол рекомендується хаотично, щоб перешкодити злежуванню тканин в одному положенні.

  • Характеристики
    Тип товаруСпальники
    БрендHigh Peak
    Вид спального мішкаковдра
    НаповнювачЛофт твердої мозкової оболонки Н1
    Довжина230 см
    Ширина в узголів'я90 см
    Ширина в ногах90 см
    Блискавкаліва
    Вага2450 г
    Гарантія1 рік
  • Спальний мішок High Peak Dundee 4/+ 4°C Grey /Light Grey Left (21238) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Спальний мішок High Peak Dundee 4/+ 4°C Grey /Light Grey Left (21238)
    High Peak Dundee 4-спальний мішок, виконаний у формі ковдри з компресійним чохлом в комплекті. М'яка зовнішня оболонка не містить PFC-з'єднань.
    Артикул:928928
    Цей товар є недоступним для покупки
    3 270 грн.
    Купити частинами, розстрочка 3 місяці MonobankОплата частинами, розстрочка 3 місяці Privatbankx 3 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?