Валіза CarryOn Steward (M) Black (502321)

Категорії: Валіза,Акція
Теги: CarryOn
  • Огляд

    Опис валізи CarryOn Steward (M) Black (502321):

    Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду управління транспортної безпеки (Transportation Security Administration-адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration) отримали абсолютне право з метою безпеки оглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.

    Валіза оснащена чотирма повноповоротними спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на колесо, що в свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал володіє міцністю порівнянної з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання, матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.

    Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту ручки для додаткової зручності і комфорту користувача. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення і має ремені для фіксації речей, а також додаткові кишені.

    Для запобігання небажаних подряпин і потертостей в серії CarryOn Steward застосований метод текстурованого покриття поверхні корпусу валізи.

    Особливість :
    • Виконаний з матеріалу-поліпропілен. Ударостійкий, стійкий до деформацій, зносу і корозійного розтріскування матеріал.
    • Чотири незалежних колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
    • Вбудований кодовий замком з функцією митного огляду управління транспортної безпеки (Управління транспортної безпеки).
    • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення.
    • Валіза розділена перегородкою на два основних відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці.
    • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи.
    • Внутрішня підкладка на блискавці.
    • Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів і деформацій, гарантує тривале використання і відмінний зовнішній вигляд.
  • Характеристики
    Тип товаруСумки та валізи
    БрендCarryOn
    Типваліза
    Призначеннядля подорожей
    МатеріалПоліпропілен
    Колірчорний
    Розмір65 x 46 x 25 см
    Обсяг70 л
    Вага4.1 кг
    Ручкає
    Замокє
    Гарантія5 років
  • Валіза CarryOn Steward (M) Black (502321) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Валіза CarryOn Steward (M) Black (502321)
    Валізи CarryOn серії Steward поєднали в собі класичні лінії дизайну і надійну триточкову систему закриття. Інноваційна система закриття зарекомендувала себе, як найбільш безпечний варіант транспортування багажу, в порівнянні з класичними блискавками. Основна засувка обладнана фірмовим кодовим замком системи TSA. Дві додаткові засувки аналогічної конструкції, але меншого розміру, обладнані механічними фіксаторами які запобігають випадкове відкриття. Внутрішній простір розділений на два великих відділення,...
    Артикул:927743
    Цей товар є недоступним для покупки
    4 296 грн.
    Оплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?