Валіза CarryOn Transport (L) Blue Jeans (502406)

Категорії: Валіза,Акція
Теги: CarryOn
  • Огляд

    Опис валізи CarryOn Transport (L) Blue Jeans (502406):

    Всі валізи серії Транспорт обладнані унікальною і єдиною на даний момент системою пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей - Окобан. У валізі Переносний транспорт використовується найкраща в своєму класі блискавка-замків YKK виробництва японської компанії YKK Group. Блискавка має підвищену міцність роз'ємів і дозволяють витримувати велику кількість циклів відкриття і закриття.

    Завдяки унікальному ідентифікаційному коду, який має валізу, ви можете зареєструватися на сайті Окобан. Система Окобан це перша і єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей. Система Okoban розроблялася і підтримується спільно з Міжнародною Асоціацією повітряного транспорту, Міжнародним товариством авіаційних телекомунікацій і TSA . Також система Окобан інтегрована в інформаційно-пошукову систему багажу авіапасажирів WorldTracer, використовувану більшістю авіакомпаній і аеропортів світу. Завдяки цій системі пошуку та реєстрації, шанси знайти втрачений багаж набагато вище.

    Валіза обладнана фірмовим кодовим замком з функцією митного огляду управління транспортної безпеки (Transportation Security Administration-адміністрація з безпеки на транспорті). Митні служби спільно з Американською асоціацією з безпеки на транспорті (Transportation Security Administration) отримали абсолютне право з метою безпеки оглядати будь-яку валізу на колесах або сумку, що здалася їм підозрілою. Агенти з безпеки на транспорті забезпечені спеціальними TSA ключами, за які вони несуть персональну відповідальність. Завдяки наявності в замку функції TSA після огляду ваші замки залишаться цілими і неушкодженими на відміну від багажу без функції TSA.

    Валіза оснащена чотирма повноповоротними спареними колесами з можливістю незалежного розвороту кожного колеса на 360°. Системою передбачено рівномірний перерозподіл навантаження на колесо, що в свою чергу сприяє плавному коченню і маневреності валізи, докладаючи при цьому мінімум зусиль. Колеса виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU). Матеріал володіє міцністю порівнянної з пластиком, гнучкістю силікону, а також має підвищену стійкість до перепадів температур. Відмінною особливістю коліс з TPU матеріалу є зниження шуму до мінімуму при коченні валізи по нерівній поверхні. Завдяки стійкості до стирання, матеріал коліс відрізняється тривалим терміном експлуатації.

    Ергономічна система висувної телескопічної ручки з кнопковим фіксатором дозволяє відрегулювати висоту ручки для додаткової зручності і комфорту користувача. Внутрішній об'єм розділений перегородкою на два відділення і має ремені для фіксації речей, а також додаткові кишені.

    Для запобігання небажаних подряпин і потертостей в серії CarryOn Transport застосований метод текстурованого покриття поверхні корпусу валізи.

    Особливість :
    • Наявність у валізі унікального коду системи Окобан - це перша і єдина на даний момент безкоштовна для користувачів система пошуку і реєстрації знайдених і втрачених речей.
    • Виконаний з матеріалу-поліпропілен. Ударостійкий, стійкий до деформацій, зносу і корозійного розтріскування матеріал.
    • Чотири незалежних колеса, що обертаються на 360°, виготовлені з високотемпературного термопластичного поліуретану (TPU).
    • Вбудований кодовий замком з функцією митного огляду управління транспортної безпеки (Управління транспортної безпеки).
    • Висувна телескопічна, алюмінієва ручка з фіксатором на два положення.
    • Блискавки-замків YKK виробництва японської компанії YKK Group.
    • Ручка з гелевою вставкою у верхній частині валізи для зручності транспортування у вертикальному положенні.
    • Валіза розділена перегородкою на два основних відділення, перегородка має сітчасту кишеню на блискавці.
    • Еластичні компресійні ремені на фастексах для фіксації багажу всередині валізи.
    • Внутрішня підкладка на блискавці.
    • Матеріал валізи підвищеної міцності до ударів і деформацій, гарантує тривале використання і відмінний зовнішній вигляд.
  • Характеристики
    Тип товаруСумки та валізи
    БрендCarryOn
    Типваліза
    Призначеннядля подорожей
    МатеріалПоліпропілен
    Колірблакитний
    Розмір78,5 х 52,5 x 29,5 см
    Обсяг100 л
    Вага4.4 кг
    Ручкає
    Замокє
    Гарантія5 років
  • Валіза CarryOn Transport (L) Blue Jeans (502406) відгуків
    Відгуків ще немає — ваш може стати першим!
      Залиште відгук про цей товар першим!
    Відправляємо замовлення щодня без вихідних
    Купити Валіза CarryOn Transport (L) Blue Jeans (502406)
    Преміальні валізи CarryOn серії Transport виконані в класичному дизайні з геометричними елементами у вигляді ліній. Валізи Transport характеризуються високою жорсткістю і ударною міцністю в сукупності з хорошою стійкістю до деформацій, що дозволяє перевозити валізи порожніми або наполовину заповненими, не побоюючись за їх цілісність.
    Артикул:927196
    Цей товар є недоступним для покупки
    4 608 грн.
    Оплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
    Контакти
    Location
    Київ
    Time
    Пн-Нд 09:00 - 18:00
    Кошик
    Ми використовуємо кукі. Продовжуючи користуватися сайтом ви приймаєте нашу політику обробки персональних даних
    Оберіть мову сайту:

    Ці товари продаються особам, які досягли 18 років!

    Вам виповнилося 18 років?