В ножах серії 5500 використовується процес кування Хон-Варикоми (також відома назва в США "сан-маі" - традиційне ламінування клинка.), сердечник з нержавіючої сталі VG-2, затиснутий між «оболонкою» з нержавіючої сталі SUS410, яка забезпечує чудове утримання кромки і твердість 58 HRC.
Кенгата - це дивовижний кухарський ніж в японському стилі, який також має деякі якості сантоку. Його дизайн ідеально підходить для різних видів нарізки і подрібнення. KC-318 Kengata оснащена клинком з високовуглецевої сталі з серцевиною із нержавіючої сталі SUS410 і руків'ям з чорного дерева.
Бренд | Kanetsune |
Тип | Кухонні ножі |
Тип товару | Ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Твердість клинка | 58 HRC |
Марка стали | VG-2 |
Тип кухонного ножа | кухарський |
Тип заточування | прямий |
Колір клинка | сірий |
Матеріал рукоятки | Black Plywood (Чорна Фанера) |
Загальна довжина | 305 мм |
Довжина клинка | 180 мм |
Товщина клинка | 1.5 мм |
Колір рукоятки | чорний |
Вага | 110 г |
Гарантія | 12 місяців |
Країна походження | Японія |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.