Серія KANETSUNE Aogami KC-120 має твердый сердечник з сталі №2 Blue Paper з твердістю 61-62 HRC, який забезпечує чудове збереження різальної кромки. Сталевий сердечник Aogami з обох сторін покритий нержавіючої сталлю SUS-410 для захисту від іржі. Ножі виготовлені з допомогою технології "Секи-ден" - секретний метод виготовлення японських мечів, який передается по наш час з 800-літньої давнини .Руків'я виготовлені з дерева з больстером з нержавіючої сталі для краси і довговічності.
Зручність і практичність ножа вписуються в правило “РРК” - різати, рубити і крошити.Форма клинка Sheepfoot не має скругленного вгору вістря, тому їм зручно нарізати овочі або філе шар за шаром, за принципом гильотины. Різальна кромка довго не затуплюєтся і не крошится завдяки плавній нарізці м'яких продуктів.
Бренд | Kanetsune |
Тип | Кухонні ножі |
Тип товару | Ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Твердість клинка | 61-62 HRC |
Марка стали | Blue Paper №2 |
Тип кухонного ножа | ножі сантоку |
Тип заточування | прямий |
Колір клинка | сірий |
Матеріал рукоятки | Black Plywood (Чорна Фанера) |
Загальна довжина | 285 мм |
Довжина клинка | 165 мм |
Товщина клинка | 2 мм |
Колір рукоятки | чорний |
Вага | 130 г |
Гарантія | 12 місяців |
Країна походження | Японія |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.