Ножі серії AUS-10 PRO мають чудову обробку і виготовлені з нержавіючої сталі. Високоякісна сталь AUS-10 має вміст вуглецю 0,95-1,10%, що забезпечує гарну гостроту і твердість. Додавання молібдену і ванадію надає лезу ножа міцність і довговічність, дозволяючи виконувати точні і детальні розрізи. Твердість клинка становить 59 - 60 HRC. Просте дерев'яне руків'я в стилі вестерн - зручне і добре чинить опір зношенню. AUS-10 PRO підходить як для професіоналів, які піклуються про комфорт і якость, так і для вимогливих домашніх кухарів.
Ніж Сантоку прийшов з Японії і швидко завоював довіру кулінарів і професійних кухарів. Він вирішував дилему з тонкої нарізкою риби на акуратні пластинки, шинковкою м'яса, овочів та зелені. Саме тому зручність і практичність ножа вписуються у правило “РРК” - різати, рубити і крошити.
Форма клинка Sheepfoot не має скругленного вгору вістря, тому їм зручно нарізати овочі або філе шар за шаром, за принципом гильотины.
Сталь AUS-10 володіє чудовою стійкістю до корозії твердістю 59–60 HRC. Просте руків'я забезпечує зручний хват.
Бренд | Kanetsune |
Тип | Кухонні ножі |
Тип товару | Ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Твердість клинка | 59-60 HRC |
Марка стали | AUS-10 Pro |
Тип кухонного ножа | ножі сантоку |
Тип заточування | прямий |
Колір клинка | сірий |
Матеріал рукоятки | Black Plywood (Чорна Фанера) |
Загальна довжина | 300 мм |
Довжина клинка | 180 мм |
Товщина клинка | 2 мм |
Колір рукоятки | чорний |
Вага | 160 г |
Гарантія | 12 місяців |
Країна походження | Японія |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.