Ножі серії KC-200 це красиві клинки з 33-шарової дамаської сталі. Спеціальні руків'я з полиоксиметилена (POM) оброблені антибактеріальним просоченням. Максимальна температурна межа становить 150 ° C (300°F). Ножі можна мити в посудомийних машинах. Це дуже практично і підходить для професійних кухарів.
Kanetsune "KC-200" Gyutou - японський аналог європейського шеф-ножа, але дещо легший і має більш тонке лезо . Завдяки більш міцній сталі, японський гюто довше зберігає гостроту. Сфери застосування:тонка нарізка і рубка м'яса, риби, овочів і фруктів. Центральный шар леза виготовлений з 33-шарової дамаської сталі з сердечником з міцної нержавіючої сталі VG-10 володіє твердістю 60-62 HRC.
Бренд | Kanetsune |
Тип | Кухонні ножі |
Тип товару | Ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Твердість клинка | 60 HRC |
Марка стали | VG-10 Дамаск |
Тип кухонного ножа | кухарський |
Тип заточування | прямий |
Колір клинка | сірий |
Матеріал рукоятки | POM (Ацетальная смола/Полиоксиметилен) |
Загальна довжина | 335 мм |
Довжина клинка | 210 мм |
Товщина клинка | 2 мм |
Колір рукоятки | чорний |
Вага | 193 г |
Гарантія | 12 місяців |
Країна походження | Японія |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.