Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm
Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm
Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm
Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm
Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm
Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm
Відправляємо замовлення щодня без вихідних
Артикул:KC-947
4 490 грн.
Оплата частинами, розстрочка 4 місяці Privatbankx 4 міс.
 Немає в наявності 
У кошику

Спеціальні ціни та умови для організацій: ФОП та юридичних осіб. Працюємо з ПДВ та прикріплюємо до вас особистого менеджера.

+38 (066) 333 93 51

+38 (067) 333 93 51

+38 (063) 333 93 51

або звертайтесь в онлайн-чат на сайті.

Знайшли дешевше? Купуйте у нас зі знижкою!
Ваше iм'я
Телефон
Посилання (де знайшли дешевше)
Ціна (яку знайшли дешевше)
Url
Доставка
Нова пошта
Нова пошта (кур'єр)
Укр пошта
Кур'єр (Київ)
Оплата
Готівковий та безготівковий розрахунок

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару протягом 14 днів
(Власний сервісний центр)

Опис Ніж кухонний Kanetsune KC-940 Gyutou, 210 mm

Для виготовлення ножів Kanetsune серії KC-940 використовується процес кування Хон-Варікомі (також відомий як "сан-маї" - традиційне ламінування клинка), сердечник з нержавіючої сталі VG-1, затиснутий між "оболонкою" з нержавіючої сталі SUS410, що забезпечує чудову фіксацію кромки і твердість 59 HRC.

Оздоблення Tsuchime надає лезам ножів унікального зовнішнього вигляду. Цей процес створює рельєфну текстуру на поверхні леза, що нагадує кратери від метеоритів, що не тільки надає ножам естетично привабливого вигляду, а й запобігає прилипанню продуктів до леза під час нарізання.

Ергономічні руків'я ножів забезпечують зручний і надійний хват, що дає змогу точно контролювати ніж під час роботи. Поєднання чудової гостроти, довговічності та стильного дизайну робить серію ножів KC-940 незамінним інструментом на кухні, який припаде до смаку будь-якому досвідченому кухареві та любителю кулінарії.

Ніж Gyuto - втілення японської майстерності, створене для професіоналів і поціновувачів кулінарії. Він являє собою ідеальне поєднання традиційного японського дизайну і передових технологій.

Лезо цього ножа виготовлено з високоякісної японської сталі, що гарантує його неймовірну гостроту і довговічність. Спеціальна технологія загартування робить його стійким до корозії, зберігаючи гостроту навіть у разі інтенсивного використання. Оздоблення "Tsuchime" сприяє природному відлипанню продуктів під час нарізання. Ергономічне руків'я забезпечує комфортне і впевнене зчеплення, роблячи процес нарізання легким і точним. Завдяки своїй універсальності, ніж Gyuto ідеально підходить для різних завдань на кухні - від нарізання м'яса і риби до нарізання овочів і фруктів, забезпечуючи професійний результат кожного разу.

Теги:
Бренд
Kanetsune
Тип
Кухонні ножі
Тип товару
Ножі
Тип ножа
нескладаний
Вид ножа
кухонний
Твердість клинка
59-60 HRC
Марка стали
ВГ-1
Тип кухонного ножа
кухарський
Тип заточування
прямий
Колір клинка
сірий
Матеріал рукоятки
Black Plywood (Чорна Фанера)
Загальна довжина
340 мм
Довжина клинка
210 мм
Товщина клинка
1.8 мм
Колір рукоятки
чорний
Вага
170 г
Гарантія
12 місяців
Країна походження
Японія
Відгуків ще немає — ваш може стати першим.

Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.

Ці товари продаються особам, які досягли 18 років