Традиційний японський дизайн і висока якість стали основними концепціями на яких розроблялася серія Kanetsugu HOCHO. Кожен клинок являє собою суцільний Моноліт зі стійкої до корозії, міцної високолегованої середньовуглецевої сталі DSR1K6, від японського концерну Daido steel, Ltd., що досягає загартовуваної твердості 57 одиниць за шкалою Роквелла. Леза мають класичну форму і лінзоподібну заточку заточку (Convex Grind), яка дозволяє домогтися неперевершеної гостроти ріжучої кромки і досить легко її обслуговувати в процесі експлуатації. Дана серія рекомендується для домашніх шеф-кухарів і першого знайомства з японськими ножами традиційного стилю.
Відмінною рисою лінійки є рукоять. Вона виготовлена з алюмінію і пластика, причому текстура збережена характерна для алюмінію. Виріб дійсно виблискує і виглядає сліпуче. Крім іншого, на рукоять ножа нанесений спеціальний протиковзке покриття, завдяки якому можна працювати навіть з вологими руками.
Гранично гостра заточка вимагає акуратності і уважності при експлуатації: лінійка призначена для професійних кухарів, а також досвідчених любителів. Тому якщо ви хочете купити Японські Кухонні ножі Kanetsugu, бажано мати досвід у поводженні з виробами такої категорії.
Разом з ножем в комплект йде красива упаковка, яка робить його прекрасним подарунком.
Бренд | Kanetsugu |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Односторонній |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | Високовуглецева сталь 1K-6 Daido |
Матеріал рукоятки | Алюміній і високотехнологічний полімерний матеріал |
Колір клинка | Хром |
Колір рукоятки | сталевий |
Форма клинка | janagiba |
Загальна довжина | 305 мм |
Довжина клинка | 180 мм |
Товщина клинка | 33 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 208 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.