Кухонний ніж Янагіба Kaiju для приготування суші, сашимі і ролів. Дуже добре підходить для тонкої нарізки сирої риби та інших продуктів гастрономії.
Лезо ножа має неперевершені особливості, виготовлено з Hammered steel AUS-8 (Японія), твердістю 58-59 HRC, збереже бездоганну гостроту заточування на довгий час. Ніж з двостороннім заточуванням леза. Невелика товщина леза дозволяє не застосовувати зусиль, щоб зробити рез.
Довжина клинка кухонного ножа Янагиба 240мм грає дуже важливу роль для нарізки продуктів під японські страви, а також філе - рибні та м'ясні. Таким чином, Янагіба Kaiju можна поставити на один рівень з Європейським слайсером - він легко впорається з нарізкою на скибочки різних інших продуктів.
Неймовірно зручний і приємний в роботі, завдяки класичній дерев'яній рукоятці з червоної пакки. Завоював велику популярність у професійних кухарів.
Японська нержавіюча сталь AUS-8, з якої виготовлений ніж, має гарну корозійну стійкість, відмінну стійкість ріжучої кромки, легко полірується і шліфується. Незвичайна фінішна обробка леза створює під час різу повітряну подушку, завдяки чому виключається налипання скибочок продуктів при нарізці. Рукоять ножа, виконана з дерева, зручно лежить в руці, не ковзає і стійка до агресивних середовищ. Samura "KAIJU" - це колекційні ножі сучасного дизайну, які стануть справжньою прикрасою на будь-якій кухні.
Характеристика:
Бренд | Samura |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | кухарський, обробний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | прямий |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | AUS-8 забитий молотком |
Матеріал рукоятки | дерево |
Колір клинка | сірий |
Колір рукоятки | коричневий, бежевий |
Форма клинка | drop-point |
Загальна довжина | 370 мм |
Довжина клинка | 240 мм |
Твердість клинка | 58 HRC |
Вага | 171 г |
Гарантія | 1 рік |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.