Ніж для різноманітного шинкування, переважно овочів. Стане в нагоді і кухареві професіоналу, і просто любителю салатів, особливо в сезон. У нарізці Nakiri мало рівних, потягатися зможе тільки Chinese Cleaver, але такий монстр, ймовірно виявиться важкуватий слабкій статі. За вагою Накірі виграє у Цай Дао, з цього повинен зайняти гідне місце в правильному наборі японських кухонних ножів. Східна класика, в повністю адаптованому під європейців виконанні. Передній кут навмисно не заточений, для постійного контакту одним кінцем клинка з дошкою. Слід зазначити, що це не топірець, і не призначений для грубих робіт. Модель F - 660 прикрашена 36 шарами нержавіючої дамаської сталі. Серцевина з відомої і перевіреної нержавійки VG 10 з чудовою загартуванням до твердості 60 HRC за шкалою Роквелла. Обкладки з багатошарового дамаска, з унікальним не повторюваним малюнком в 37 шарів, включаючи ріжучий. Вироби Tojiro виробляються в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | кухарський, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | Симетрична 50/50 |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | ВГ-10 |
Матеріал рукоятки | деревно-полімерний композит Pakkawood |
Колір рукоятки | чорний |
Загальна довжина | 298 мм |
Довжина клинка | 165 мм |
Товщина клинка | 1.9 мм |
Твердість клинка | 60 HRC |
Вага | 198 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.