Незамінний для майстрів з приготування японських страв суші або сашимі. Цей ніж відріже сире рибне філе так, як не зможе жоден інший. Найкраща довжина для Yanagi ba 270-300 мм Саме при цих параметрах клинка, виходить робити рівні і красиві скибочки. Ріжучу кромку, розсудливо берегти від контакту з твердими предметами, для збереження бритвеної гостроти. При роботі тільки по м'яким продуктам, янагіба буде виключно довго залишатися гострим.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів, Ножі для стейка, кухарський, обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | одностороння |
Сталь клинка | вуглецевий |
Марка стали | Сталь Аогами #2 |
Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Колір рукоятки | дерево |
Загальна довжина | 415 мм |
Довжина клинка | 270 мм |
Товщина клинка | 4.3 мм |
Твердість клинка | 62 HRC |
Вага | 196 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.