
 
"Янагі" - спеціалізований ніж з довгим вузьким лезом, заточеним під правшу (під лівшу ножі замовляються індивідуально), яким дуже легко нарізати найтонші скибочки сашимі. З ним готувати традиційні японські страви ще зручніше. Завдяки найтоншому заточуванню, лезо ножа як по маслу входить в ніжне філе. Це перетворює приготування страв в мистецтво, в результаті якого народжуються дивовижні смакові поєднання.
Японський ніж Tojiro Japanese Knife відноситься до традиційних японських виробів. При їх виробництві використовується високовуглецева сталь. Поєднуючи в собі вікові традиції і сучасні технології, ножі Тожіро володіють характеристиками японської катани, яка зберігає в собі історію всієї країни. Заточка виконується водними каменями. Деякі ножі лінійки заточені лише з одного боку, тому вони кращі для чищення і обробки риби.
Якщо ви вирішили купити кухонні ножі Tojiro серії Japanese, то вам слід знати, що вони виготовляються з двох сортів сталі: «Блакитний папір» («Ао гамі») і «білий папір» («Шіро гамі»). Обидва метали мають найвищу якість. Однак ножі з "білого паперу" мають наіострейшей заточуванням, що не завжди потрібно в побуті і на домашній кухні. Тому для домашнього використання відмінно підійдуть ножі з «блакитного паперу».
Ножі Tojiro Japanese Knife все частіше використовуються європейськими кухарями, які змогли гідно оцінити якість і надійність японських майстрів.
* Кухонні ножі призначені тільки для використання на кухні.
| Бренд | Tojiro | 
| Тип товару | Кухонні ножі | 
| Тип | Кухонні ножі | 
| Тип ножа | нескладаний | 
| Тип кухонного ножа | для чищення овочів, кухарський, обробний, професійний | 
| Вид ножа | кухонний | 
| Тип заточування | одностороння | 
| Сталь клинка | молібден-ванадієва | 
| Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером | 
| Колір рукоятки | дерево | 
| Загальна довжина | 373 мм | 
| Довжина клинка | 240 мм | 
| Товщина клинка | 2.9 мм | 
| Твердість клинка | 57 HRC | 
| Вага | 125 г | 
| Гарантія | 3 місяці | 
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.