"Янагі" - спеціалізований ніж з довгим вузьким лезом, заточеним під правшу (під лівшу ножі замовляються індивідуально), яким дуже легко нарізати найтонші скибочки сашимі. З ним готувати традиційні японські страви ще зручніше. Завдяки найтоншому заточуванню, лезо ножа як по маслу входить в ніжне філе. Це перетворює приготування страв в мистецтво, в результаті якого народжуються дивовижні смакові поєднання.
Японський ніж Tojiro Japanese Knife відноситься до традиційних японських виробів. При їх виробництві використовується високовуглецева сталь. Поєднуючи в собі вікові традиції і сучасні технології, ножі Тожіро володіють характеристиками японської катани, яка зберігає в собі історію всієї країни. Заточка виконується водними каменями. Деякі ножі лінійки заточені лише з одного боку, тому вони кращі для чищення і обробки риби.
Якщо ви вирішили купити кухонні ножі Tojiro серії Japanese, то вам слід знати, що вони виготовляються з двох сортів сталі: «Блакитний папір» («Ао гамі») і «білий папір» («Шіро гамі»). Обидва метали мають найвищу якість. Однак ножі з "білого паперу" мають наіострейшей заточуванням, що не завжди потрібно в побуті і на домашній кухні. Тому для домашнього використання відмінно підійдуть ножі з «блакитного паперу».
Ножі Tojiro Japanese Knife все частіше використовуються європейськими кухарями, які змогли гідно оцінити якість і надійність японських майстрів.
* Кухонні ножі призначені тільки для використання на кухні.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів, кухарський, обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | одностороння |
Сталь клинка | молібден-ванадієва |
Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Колір рукоятки | дерево |
Загальна довжина | 373 мм |
Довжина клинка | 240 мм |
Товщина клинка | 2.9 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 125 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.