Розрізання випічки і кондитерських коржів, складно робити звичайними ножами, і тут хвилеподібна заточка дуже ДО РЕЧІ. При роботі по м'якому хлібу або бісквіту, гострота буде зберігатися виключно довго, так як ріжуча кромка найбільше тупиться об обробну дошку. Чим менше лезо врізається в поверхню дошки, тим довше прослужить заточка. Всупереч думці, що серрейтор не можна відновити, це не так. Тонкий керамічний мусат, або навіть оксамитовий надфіль, дадуть цілком пристойний результат. Кваліфікований сервіс, так само впорається із завданням. Висока якість виготовлення з розрахунком на тривалий термін служби, зроблять Tojiro SD Bread Knife, чудовим придбанням не тільки для професійного кондитера, але і всім, хто хоче мати в наборі, довгий клинок для хлібобулочних виробів.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | хлібні ножі |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | серрейтор |
Сталь клинка | нержавіючий |
Марка стали | MoV сталь |
Матеріал рукоятки | деревно-полімерний композит Pakkawood |
Колір рукоятки | чорний |
Загальна довжина | 388 мм |
Довжина клинка | 270 мм |
Товщина клинка | 2.1 мм |
Твердість клинка | 57 HRC |
Вага | 176 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.