Довгий і пружинистий клинок, забезпечений низкою ямок, значно зменшують прилипання. Призначений в першу чергу для професіоналів. При роботі по м'якому підготовленому рибному філе, гострота буде зберігатися виключно довго, так як ріжуча кромка найбільше тупиться об обробну поверхню. Чим менше лезо врізається в дошку, тим довше прослужить заточка. Японська нержавіюча молібден-ванадієва моносталь. Спуски симетричні від обуха. Твердість сталі 57 HRC за шкалою Роквелла. Велика ергономічна рукоять, добре лягає і в жіночу руку і у велику чоловічу долоню. Високоміцний деревно-полімерний композит, з просоченням під тиском спеціальним складом, що перешкоджає проникненню вологи. Деревина є теплим матеріалом, з чудовими експлуатаційними характеристиками і довговічністю.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | кухарський, обробний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | серрейтор |
Сталь клинка | нержавіючий |
Матеріал рукоятки | деревно-полімерний композит Pakkawood |
Колір рукоятки | коричневий |
Загальна довжина | 435 мм |
Довжина клинка | 305 мм |
Товщина клинка | 1.5 мм |
Твердість клинка | 60 HRC |
Вага | 150 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.