Рибні ринки в Країні висхідного сонця, де продають свіжовиловлених величезних тунців, знамениті на весь світ. Майстри по обробленню великої риби, користуються спеціальними ножами Deba bocho і Yanagi ba. Деба, призначений для первинної обробки і перерубання риб'ячих кісток, перед приготуванням філе. Потім використовується янагіба, клинок для тонких робіт, і нарізки в один рух. Для європейця вони незвичні, але така геометрія краще ріже не прилипаючи і зручна для заточування на японських водних каменях. Існує так само модель Western-Deba з VG 10 з симетричною європейською формою. У нашому інтернет-магазині, запропоновані кілька варіантів Деба боте і Вестерн-Деба з нержавіючої сталі. Вироби відомих ножових виробників, що продаються у нас, вже заслужили хороші відгуки у користувачів, серед яких багато професійних кухарів.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | кухарський, обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | одностороння |
Сталь клинка | вуглецевий |
Марка стали | Сталь Широгами |
Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Колір рукоятки | дерево |
Загальна довжина | 335 мм |
Довжина клинка | 180 мм |
Твердість клинка | 62 HRC |
Вага | 295 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.