Відмінний вибір для початківця сушиста, або домашньої кухні. Традиційний японський ніж, для нарізування одним рухом. Незамінний для майстрів з приготування страв суші або сашимі (яп. сасімі). Лезо, розумно берегти від контакту з твердими предметами, для збереження бритвеної заточки. При нарізці тільки м'яких продуктів, Yanagi ba здатний тривалий час зберігати гостроту. Цей клинок відріже сире рибне філе так, як не зможе ніякий інший, але вибираючи його, важливо враховувати, що сталь реактивна. Гострий як небезпечна бритва, але схильний до іржавіння.
Бренд | Tojiro |
Тип товару | Кухонні ножі |
Тип | Кухонні ножі |
Тип ножа | нескладаний |
Тип кухонного ножа | для чищення овочів, Ножі для стейка, кухарський, обробний, професійний |
Вид ножа | кухонний |
Тип заточування | одностороння |
Сталь клинка | вуглецевий |
Марка стали | Сталь Широгами |
Матеріал рукоятки | Деревина магнолії з пластиковим больстером |
Колір рукоятки | дерево |
Загальна довжина | 335 мм |
Довжина клинка | 210 мм |
Товщина клинка | 3 мм |
Твердість клинка | 62 HRC |
Вага | 105 г |
Гарантія | 3 місяці |
Допоможіть іншим користувачам з вибором - будьте першим, хто поділиться своєю думкою про цей товар.